Tevor Napisano 15 Grudnia 2017 #486295 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Nick: MotykaWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem): Duże nie raz byłem adminem i wiem jak pełnić tą funkcje Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 - znam podstawowe oraz umiem demko znaleźć nagrać pomóc graczom znależćStaż w CS-sie: około 7 latSteam / NonSteam: mam steam ale nie z cs 1.6Dlaczego Ty: Dlatego , że gram zazwyczaj rano i wieczorem a nie ma adminów na serwerze . Dużo osób chodzi po txt , przeklina oraz psuje grę graczom {cheatery} . Pomyślałem , że może warto złożyć podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: koło 4 godzKontakt: GG steam tsLink do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Motyka/80.72.40.110:27027/ PS : godziny nadrabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 15 Grudnia 2017 #486302 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem niestety na NIE -aktywność -nie widziałem Cię nigdy na serwie jak i pewnie większość graczy -bardzo słabe gt -szczerz wątpię w znajomość amxx +wiek PS. Napisałeś, że dziennie grasz 4h, a w ciągu ostatniego CAŁEGO tygodnia byłeś trochę ponad godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Grudnia 2017 #486305 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Składasz podanie z taką aktywnością? Przykro mi, ale to zdecydowanie za mało. Pograj co najmniej godzinę dziennie i zapraszam z podaniem za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Grudnia 2017 #486306 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi