Mixon Napisano 19 Grudnia 2017 #486805 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 hej znowu pisze temat o rsach wiem ze sa dodane juz na grudzien ale bez obrazy sa slabe a ja mam paczke rsow ktore moga rozkrecic system basow polecam wgrac nawet i dzis prosze ocencie i czarna nie zamykaj tematu dopki nikt sie nie wypowie o to link do rsow http://www86.zippyshare.com/v/czwOT0sG/file.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2017 #486813 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 (edytowane) BEZ OBRAZY ale my na serwerze nie "rozkręcamy systemów basowych" bo to nie jest Energy2000 tylko De_Dust2 i będą "słabe" nuty żeby owa dyskoteka nie powstała a klimat przypasował mniej więcej każdemu. Jeśli ktoś będzie miał ochotę posłuchać byle łupanki w trakcie gry to polecam serdecznie YouTube. My podziękujemy ale jeśli jest ktoś chętny na De_Dust_Disco zapraszam do linku powyżej. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez ~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2017 #486814 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi