.:lHlQlAl:. Napisano 19 Grudnia 2017 #486831 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Nick: HaqusWiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na tym serwerze i raczej nie sprawiałem problemów wręcz przeciwnie Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 - przez ten czas wolny od Multi-Heda byłem właścicielem innego małego serwera Staż w CS-sie: Odkąd pamiętam Steam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty:Ponieważ mam Doświadczenie i chciałbym powrócić na stare śmieci , ten serwer się różni od innych i nie z tego powodu że mam tu wielu przyjaciół ale po prostu ma charakterCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: ggLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Haqus/80.72.40.110:27027/ Ps. Z godzinami jest kaplica kompletna ale na drobie 100% starsi gracze i admini wiedzą ze potrafię usiąść o 8 a skończyć jak nikogo nie będzie na serwerze czyli jakoś o 23:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Grudnia 2017 #486836 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 No chyba żartujesz? Zobacz swoje GT, później pisz podanie. Zapraszam za dwa tygodnie. Odrób również warna, którego posiadasz na swoim koncie, jeśli będziesz chciał ponownie startować na Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Grudnia 2017 #486837 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi