.:lHlQlAl:. Napisano 21 Grudnia 2017 #487087 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nick: .:lHlQlAl:.Wiek:20Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na tym serwerze i raczej nie sprawiałem problemów wręcz przeciwnieZnajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 - przez ten czas wolny od Multi-Heda byłem właścicielem innego małego serwera Staż w CS-sie:Odkąd pamiętam Steam / NonSteam: NonsteamDlaczego Ty: Ponieważ mam Doświadczenie i chciałbym powrócić na stare śmieci , ten serwer się różni od innych i nie z tego powodu że mam tu wielu przyjaciół ale po prostu ma charakterCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt:GG,ForumLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/.%3AlHlQlAl%3A./80.72.40.110:27027/ .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 21 Grudnia 2017 #487090 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem na Nie kolego gt jest tak slabe ze az szkoda cos mowic grasz od kilku dni na serwerze prosisz zeby ktos był n a tak nie pisz posta pod postem masz edytuj nie moge screena wkleić ale takie cos mam [Jerem XXL - 45000] (Martwy)(CT) Centurion: A co mam napisac (Martwy) .:lHlQlAl:.: no ze na ta *SPEC* .:lHlQlAl:. : CZEMU ALE CZEMU NIEEEEEEEEE : Mówisz ze nie prosisz o tak pod swoim podaniem a Ci ca sa na tak sami jacyś nowi skąd by wiedzieli ze podanie zlozyles tego jeszcze nie bylo zeby na serwie namawiac zeby ktos byl na tak @SUNN. Wiesz mozna sprawdzic czy nie pisze do graczy zeby wypowiedzieli sie w jego podaniu w logach wszystko jest Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Centurion aaaa xTu[R]bO i .:lHlQlAl:. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 21 Grudnia 2017 Autor #487093 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) 24 minuty temu, Centurion napisał: Jestem na Nie kolego gt jest tak slabe ze az szkoda cos mowic grasz od kilku dni na serwerze prosisz zeby ktos był n a tak Czy użyłem słowa proszę ? Zapytałem czy się wypowiesz ? [Jerem XXL - 45000] (Martwy)(CT) Centurion: A co mam napisac Lubiee is joining the Terrorist force (Martwy) .:lHlQlAl:.: no ze na tak (Martwy) .:lHlQlAl:.: xd (Martwy) .:lHlQlAl:.: albo na nie jak chcesz ZIUKO killed Sulakk with Edytowane 21 Grudnia 2017 przez .:lHlQlAl:. AndreS~ i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 21 Grudnia 2017 #487116 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Nie - Popracuj nad aktywnością - Kultura - Pograj dłużej - Prosisz mnie o głos na tak + Wiek + Byłeś tu adminem + Doświadczenie + AMXX Edytowane 26 Grudnia 2017 przez ℓιρтσиєq .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 21 Grudnia 2017 #487117 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 No oczywiscie ze na nie -dosyc czesto lamie regulamin (tylko narazie raz go admin złapał) -kultura na bardzo niskim poziomie -z tego co widac na gt grasz tylko od 3 dni jeszcze pare innych rzeczy ktorych nie chce mi sie wypisywac .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero[X] Napisano 22 Grudnia 2017 #487151 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Na TAK -GT +wiek +byłeś adminem +amx .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero[X] Napisano 22 Grudnia 2017 #487153 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 4 minuty temu, LOLSON #ZW napisał: @zero[X] oraz @.:lHlQlAl:. wyjaśnicie czemu macie takie samo IP? Bracia z jednego domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 22 Grudnia 2017 #487154 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jestem na Nie -Wątpię w znajomość amxx -Przed moim urlopem w ogóle Cię nie widywałem -grasz 3 dni z tego co wynika z GT, nie za szybko składasz to podanie? -NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRey786 Napisano 22 Grudnia 2017 #487157 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Tak +Wiek +Był adminem +Spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hard_shot Napisano 22 Grudnia 2017 #487160 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 tak + gt słabo ale wiem ze nadrobi + Wiek + był admiem +AMX + dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 22 Grudnia 2017 #487166 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Miałem się nie wypowiadać żeby nie robić sobie wrogów ale cóż. Jestem na nie -grasz dopiero od paru dni -nie za bardzo u Ciebie z kulturą -meczyles na u@ o opinie a nie do tego to służy I największy minus, jak dałem Ci bana za skan przed 7sek na eldorado, wystosowałes do mnie niezbyt kulturalną wiadomość na pw forum, a tak raczej przyszły admin nie robi Mimo wszystko życzę powodzenia i wesołych świąt .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Grudnia 2017 #487168 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 @.:lHlQlAl:. ja wyraziłem zgodę na podanie czy na robienie tu burdelu? Co to za @zero[X]? Co to za konta @TheRey786 i @hard_shot ? ~Tazor~ i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 22 Grudnia 2017 Autor #487169 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Teraz, SUNN. napisał: @.:lHlQlAl:. ja wyraziłem zgodę na podanie czy na robienie tu burdelu? Co to za @zero[X]? Co to za konta @TheRey786 i @hard_shot ? Zero[X] moj brat rodzony gra podczas gdy i ja a tamtych 2 nie znam .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 22 Grudnia 2017 #487189 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 No na tak + wiek + amx znasz wiem o tym, chyba że pozapominałeś kilka rzeczy + byłeś adminem + godzin na GT masz łącznie dużo, a od powrotu widać po GT że się mocno starasz + nie wywarłeś na mnie negatywnego wrażenia Nic tylko powodzenia .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 22 Grudnia 2017 Autor #487190 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 3 minuty temu, Byle_jaki_nick napisał: No na tak + wiek + amx znasz wiem o tym, chyba że pozapominałeś kilka rzeczy + byłeś adminem + godzin na GT masz łącznie dużo, a od powrotu widać po GT że się mocno starasz + nie wywarłeś na mnie negatywnego wrażenia Nic tylko powodzenia DZIĘKUJE JEDYNY który we mnie wierzy .Spr!Nt^^ i Byle_jaki_nick dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Grudnia 2017 #487191 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Zamykam do czasu odrobienia warna. // Warn odrobiony, także zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 25 Grudnia 2017 #487617 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Na tak.sJesteś spoko chociaż twój ping czasem irytował,ale w pełni to rozumiem . Twój gt nie odzwierciedla tego ile grasz i ile pozytywnej energii wprowadzasz na servie xd z początku mnie wnerwiales ale zyskujesz przy bliższym poznaniu .Byle tak dalej i nie znikają bez slowa .:lHlQlAl:. i Byle_jaki_nick dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 27 Grudnia 2017 #487832 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Na Tak : + Często widzę go na serwerze +Kultura + Byłeś tu adminem ( Pamiętam cię z dawnych czasów i dobrze wspominam ) + doświadczenie Powinien chłopak dostać swoją drugą szansę myślę że jej nie zmarnuje . Pozdrawiam Byle_jaki_nick i .:lHlQlAl:. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Grudnia 2017 #487984 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 @.:lHlQlAl:. podchwytliwe pytanie: które konto jest kontem Twojego brata? Bo jest jedna ważna niejasność w tym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 28 Grudnia 2017 Autor #487990 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Godzinę temu, SUNN. napisał: @.:lHlQlAl:. podchwytliwe pytanie: które konto jest kontem Twojego brata? Bo jest jedna ważna niejasność w tym podaniu. konto mojego brata to Zero[X] https://www.gametracker.com/player/Zero[X]/80.72.40.110:27027/ jego gt Edytowane 28 Grudnia 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488373 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Dostaniesz okres próbny ale będę Ci tak na ręce patrzył że nawet się nie zorientujesz kiedy ten okres próbny się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Grudnia 2017 #488375 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi