WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #372929 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): BRAK Nick admina/gracza, który zawinił:BRAK Dowody:BRAK Świadkowie:BRAK Uzasadnienie: Nagrałem typa z komendą ns cs 1,6 NS i nie wiem w jakim pliku się zapisuję demo możecie mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #372931 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Demka nagrane przez Twoją osobę znajdziesz w folderze CSTRIKE bądź CSTRIKE_POLISH z rozszerzeniem .dem. "nazwademka".dem Jakby były nadal problemy ze znalezieniem to zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #372932 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi