Vadum Napisano 21 Grudnia 2017 #487131 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nick: VadumWiek: 16 w lutym już 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie bylem adminem ale w końcu każdy ma swój pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10): Ciężko powiedzieć nie będąc nigdy adminem.AMXX menu zbindować umiem kick,ban,mute,vote umiem wiec powiedziałbym ze może 5/10 Praktyka czyni mistrzaStaż w CS-sie: Coś koło 3 lat już będzie.W CS GO 819 godzin przegrane, coś kolo 200 godzin w 1.6 na non steam i teraz 45 godzin w 1.6 na steam.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ jestem aktywny na serwerze i potrafie rozrożnić dobrego gracza od cheatera.Chce ich banować z pozycji moderatora a nie za każdym razem latać na forum co mogliście już zauważyć.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 3 do 5/6 godzin zależy jaki dzień.Kontakt: http://steamcommunity.com/id/vadumek/,priv na forum,cs go #5 jak bedzie trzeba to podam fb,telefon,ts.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Vadum/91.224.117.52:27140/ Dziękuje CiemnaStrefa#7 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Grudnia 2017 #487134 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Grasz na serwerze od niecałego tygodnia. Ponadto warn do odrobienia. Jak odrobisz + normalnie utrzymasz co najmniej godzinę dziennie na serwerze, to zapraszam za tydzień na pw z prośbą o otwarcie podania. Vadum dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszy Napisano 29 Grudnia 2017 #488085 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jestem na Tak + wiek + steam + siedzi często na serwie + ogarnięty Moim zdaniem warto dać mu szansę, szybko się z tym ogarnie. Vadum dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 30 Grudnia 2017 #488201 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jestem na Tak! + Steam + Aktywny i sympatyczny gracz + Często pomaga w ocenieniu czy ktoś cheatuje + Kulturalny + Dobry gracz Myślę, że mimo braku doświadczenia, warto dać szansę Vadum dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi