BlackDeath97 Napisano 23 Grudnia 2017 #487294 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Nick:BlackDeathWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):Dosyć spore m.in na tym serwerzeZnajomość AMXX (W skali 1-10):7-8Staż w CS-sie:NiepamiętamSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty:Bo jestem doświadczonym graczem i jednocześnie adminem myślę że mógłbym się przydać widząc to co się dzieje gdy admina nie maCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Różnie czasami godzinka a niekiedy od 2 do 3 godzinKontakt:Steam forumLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/BlackDeath/80.72.40.110:27027/ *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i AndreS~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 23 Grudnia 2017 #487302 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Na tak ? +wiek +doświadczenie +zgłaszasz na u@ +amxx +nie pamiętam, żeby były z Tobą jakieś problemy +/-gdybys tylko trochę dłużej dziennie grał, ale mimo tego, jestem na tak AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 23 Grudnia 2017 #487310 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 NA TAK +Ogarnia + spoko ziomek + Nie robi nic złego +ping + Powodzenia Wesołych świąt AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 23 Grudnia 2017 #487311 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Myślę, że na Tak +Steam +Wiek +GT +Zna regulamin i zgłasza na u@ +Był adminem i ogarnia amxx Powodzonka mordo AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 23 Grudnia 2017 #487318 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) TAK + Doświadczenie + Wiek + AMXX + Gracz zna regulamin + Siedzi na serwerze dosyć długo + Steam Życzę powodzenia, oraz Wesołych Świąt Edytowane 23 Grudnia 2017 przez ℓιρтσиєq ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 23 Grudnia 2017 #487324 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Na TAK -Byleś adminem -zgłasza na U@ -steam -aktywny Powodzenia AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 23 Grudnia 2017 #487355 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) -Byleś adminem okey ale nie wiem czy gracze,admini pamiętają jakim byleś adminem daje - -steam ok daje + -aktywny hmm nie wiem dlaczego powyżsi dali na + ale,czy te 9 dni które przegrałeś na tym servie po powrocie i już podanko ode mnie za to - siedzi na servie długo okey ale czy ktoś wie o tym ze,iż może w każdej chwili znudzić sie i przestać grac amx proponowałbym do sprawdzenia,ponieważ długo nie grał i mógł zapomnieć a w skali 7-8 to jest dużo pamiętam jak twoja kultura była na poziomie za przeproszeniem podstawówki i ciekawe czy poprawiła się od poprzedniego razu jak miałeś admina Pamiętam Ciebie Bardzo dobrze dlatego daje za okresem próbnym 2 tygodnie na sprawdzenie,ponieważ potrzeba adminów którzy maja steam i dobry kontakt że w każdej chwili wejdą na cod i zrobią swoje zadanie,czyli pilnowanie porządku Ps. Wybaczcie powyżsi gracze którzy wypowiedzieli się z waszych wypowiedzi wziąłem przykłady i trochę dodałem coś od siebie Pozdrawiam,oraz Życzę Wesołych Świąt Cinekq1 Edytowane 23 Grudnia 2017 przez cinekq1 .:lHlQlAl:., BlackDeath97, ~Tazor~ i 3 innych dodali reakcje 4 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi