Body. Napisano 26 Grudnia 2015 #372713 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Nick:TEDE. Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 raz admin gg 2 razy only awp 1 raz cod mod , wiem z czym to się je Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:miałem 8 lat gdy zaczołem grać w Cs Steam / NonSteam: Ns z powodu niskiej ilosci fps na steam Dlaczego Ty: W końcu chcę się wykazać i pokazać co umiem tym osobą co we mnie nie wierzyli każdemu należy sie szansa admin nie jest zawsze na serwie a jak wchodze to panuje na serwer harmider i trudno ich ogaenąć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:przez tydzien jakies 2 godzinki w weekend dochodzi do 6 godzinek Kontakt: gg priv fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 26 Grudnia 2015 #372724 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Neutral: -Wiek -NS +aktywny +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Grudnia 2015 #372751 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: ZAKUP STEAM Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi