Wicevil Napisano 28 Grudnia 2017 #487942 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Witam. Grałem assasinem przed świętami, nabiłem ok.30 lvl. Teraz wbijam po świętach nie dość że kosa 1/1 nie działa dość często to jeszcze kasuje mi się lvl co mapę. Liczę o szybkie wyjaśnienie tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Grudnia 2017 #487948 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jak zakładasz temat to sprawdź czy już taki nie powstał, bo tak się składa że już jeden temat jest: Tam jest wszystko wyjaśnione. Assasin jest wyłączony i będzie nowy reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Grudnia 2017 #487949 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi