Enkar123 Napisano 29 Grudnia 2017 #488092 Napisano 29 Grudnia 2017 Witam. Dziś jak grałem z rana to wszystko było dobrze, obie klasy premium mi się włączały i wczytywały. I gdy teraz wszedłem na serwer i chciałem se zagrać szturmowcem to mi pisało, że klasa premium nie jest dostępna. Pomyślałem, że to jakiś błąd i wybrałem drugą premkę i mi to samo wyskoczyło to wyszedłem z serwera wpisałem w konsole setinfo _ss z hasłem i ponownie połączyłem się z serwerem. Niestety ten błąd się powtórzył nie wiem co teraz zrobić pomóżcie proszę
Gość Napisano 29 Grudnia 2017 #488130 Napisano 29 Grudnia 2017 @SUNN. @LOLSON #ZW @EvO co z tym? I jak wygląda sprawa z tym resetem, booo z tego co Evo pisałeś po resecie powinno być już okej. A dziś admin mi mówił że się gracze skarżą że kosa u assasina 1/1 nie dziala, tu coś tam coś... Widać mniej ludzi na serwerze, trzeba to ogarnąć jak najszybciej.
SUNN. Napisano 29 Grudnia 2017 #488140 Napisano 29 Grudnia 2017 Dalsze grzebanie może skutkować eskalacją problemu, dlatego trzeba zrobić poprawki i dopiero wtedy reset. Niestety sam reset nie jest zależny tylko od nas i dlatego proces się trochę przedłuża. Z tego co pamiętam Assasin jest w ogóle wyłączony do resetu (niegrywalny). Póki co tylko zmiana premki Ci zostaje, bo nie jestem w stanie konkretnie powiedzieć czy reset będzie dziś czy jutro czy kiedy. @Vix33nek! klasy ogarnięte, reset zrobiony.
Gość Napisano 30 Grudnia 2017 #488268 Napisano 30 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
29 Gru
3
30 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 1 post
Enkar123 1 post