Tosia Napisano 30 Grudnia 2017 #488283 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Twój nick podczas gry: .: Tosia :. Godzina, data zdarzenia: 30.12.2017 - 20:04:36 Mapa: de_dust2002_winter STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:2139172755 Nick admina, który dał bana: Sunn Uzasadnienie: Na wstępie chciałabym zaznaczyć aby Szanowna Administracja, która już się pofatyguje aby wejść na jakiś serwer, nie banowała odrazu za błahostki typu "spect", a zajęła się banowaniem cziterów od których roi się na serwerach, mogę nawet spokojnie powymieniać nicki takich osób. Dlaczego za "spect'a" dostałam bana na 24h? skoro w grze byłam aktywna i grałam, a zaledwie chwile byłam nie aktywna, admin wbił i zbanował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Grudnia 2017 #488284 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Byłaś bez reakcji na kicki/zagadywania, wracałaś na spect więc dałem bana. Machnąłem się w czasie, miałaś dostać 5min. To jak już nagrywasz kogoś, to reaguj na to co do Ciebie piszę. Tosia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Grudnia 2017 #488285 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi