Met0ri.exe Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Moja malutka propozycja jest nastepująca tak zwany freeztime chociaz te 3-5 sekundy bo jak wiadomo nie kazdy ma szybkie paluszki przez co ciezko mu zrashowac wcelowac sie pierwszy i wgl wyrównałoby to szanse pomiedzy slabszymi graczami a tymi co juz troche nakupowali tych pistolecików mam nadzieje ze moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmandeRx Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jeśli nie więcej niż 3 sekundy to jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIPAN Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jestem za ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
erojwp Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Tez jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucci Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Również jestem za, zdecydowanie poprawiło by to jakość rozgrywki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.M Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 3sek spokojnie by wystarczyły, a przydało by się coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Pomysł mi się podoba , zostanie to wprowadzone na okres próbny i zobaczymy jak ludzie na to zareagują i czy się spodoba 3 sekundy myślę spokojnie wystarczą elmandeRx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...