InvectiuS Napisano 4 Stycznia 2018 #489125 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Nick: InvectiuS Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach tego typu jak właśnie ten i jak każdy chyba pamięta tutaj też Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:3-5 lat Steam / NonSteam: niestety NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ byłem tutaj adminem moim zdaniem szło mi nie najgorzej a przede wszystkim chciałbym znowu pomagać na Multi Head wyłapywać Cziterów , karać łamanie regulaminu , pomagać nowym graczom jak i również graczom mniej doświadczonym . Pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy , myślę około 3h dziennie Kontakt: GG , forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/InvectiuS/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 4 Stycznia 2018 #489132 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Na tak +wiek +gt nie najgorsze +często zgłasza na u@ +doświadczenie +zna regulamin Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 4 Stycznia 2018 #489140 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Nooo Byłeś adminem ✓ Znasz regulamin ✓ Gt fajne ✓ Dogadujesz się z ludźmi ✓ Można z tobą pogadać ✓ Amx fajny ✓ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@$K3D Napisano 4 Stycznia 2018 #489146 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Jestem na TAK: + Znam go z innej sieci + Wiek + AMXX + Doświadczenie + GT + Staż Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 4 Stycznia 2018 #489187 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 NA TAK!! +Morda do grania +Zawsze się dogadamy Doświadczenie + GT + Staż (Powraca stara ekipa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały' Napisano 4 Stycznia 2018 #489193 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Za okresem próbnym -kultura (raz mnie wyklinałeś) -Steam -/+ GT +Wiek +AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 7 Stycznia 2018 #489610 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Na Tak Pamiętam cie jako admina Gt Kultura Wiek Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 7 Stycznia 2018 #489716 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Jestem na TAK + Byłeś tu już adminem, więc masz doświadczenie - Kultura + AMXX + Wiek + GT Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Stycznia 2018 #490156 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Bardzo ładna aktywność, w dodatku byłeś już Adminem, więc znasz się na rzeczy. Dodatkowo nie przypominam sobie, aby były z Tobą problemy. Zapraszam na pw z nickiem i hasełkiem, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Stycznia 2018 #490157 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi