Ness Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Nick: Ness*[t]Wiek: 24Doświadczenie (w byciu adminem): 8 lat + rok przerwy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10Staż w CS-sie: 8latSteam / NonSteam: STEAM_0:1:22464081Dlaczego Ty: Jestem Ogarnięty w te klocki już miałem admina na DD2#2 jestem kulturalny i Większość Adminów Head Aminów mnie znają Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godzin dziennie może więcej i nie tylko jeden server Kontakt: steam , FB , Tel. kom, Email Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ness*[t]/80.72.43.106:27032/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mousen23 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Jestem na tak, po GT widze, ze weteran serwera, mało nas a ktoś doswiadczony na pewno sie przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ness Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Nie na innych serwerach mam tylko funkcję Gram bo Lubie ?? nie mam żadnych funkcji na innych serwerach sobie tylko ćwicze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) Nie mialem przyjemnosci poznac Cie jakos na serwerze, ale widac ze kiedys grales. Doswiadczenie jest Steam jest Wiek jest Szybko zlozone podanie odkad wrociles - Niech bedzie tak. Ps. @5tefan koniec ze swierzakiem! Bedziesz mial nowego Edited January 5, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
5tefan Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 (edited) Grałem z gościem. Bot ale jak już wiemy u nas większość jest słaba, ja tylko zamiatam jak trzeba. + aktywność. + doświadczenie + kultura + @Vix33nek! juz się nie chce bawić w świeżaka to damy mu zmianę. NA TAK Edited January 6, 2018 by 5tefan 5g_KoLoS and Thiz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Tak Doświadczenie Brak problemów z kulturą Do tego kojarzę go jeszcze z początków gry na DD2#2 więc było to dawno dawno temu Na serwerze widuję ostatnio bardzo często Zgłoszenia są 5g_KoLoS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.r.a.z. Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Wypowiem się racji tego, że pamiętam grę "herbatki"... spokojny i kulturalny, zna się, jak przychodziłem kilka lat temu to był jednym z adminów, staż,steam i wiek to wiadomo - na plus, duże TAK 5g_KoLoS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Wszystko na plus, w dodatku byłeś już Adminem i sprawowałeś się bardzo dobrze. Witam w gronie i liczę na długą współpracę, powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...