XV4PL Napisano 5 Stycznia 2018 #489313 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: Major Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na tej serwerowni już jeden raz i nie miałem żadnych problemów chciałbym drugi raz spróbować. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7 lat będzie Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chce zostać adminem ponieważ, na serwerze przydałby się porządek, lubię pełnic role jako admin. jestem tu swiezy ale jak na ten okres ogarnuiam sporo moze chociaz okres probny na tydzien nawet dla wgladu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu mniej więcej 4-5h lub więcej, a przy weekendzie Kontakt: steam/gg/fb/forum Edytowane 5 Stycznia 2018 przez XV4PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 5 Stycznia 2018 #489346 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Nie https://www.gametracker.com/player/Major/80.72.40.110:27027/ link do jego GT - kojarzę Cię, ale od powrotu grałeś 2 dni łącznie jakieś 3 h - w amx wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 5 Stycznia 2018 #489376 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 No oczywiście, że nie, po pierwsze i ostatnie to Twoje gt, dalej nie muszę się chyba rozpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 5 Stycznia 2018 #489380 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 NA NIE Zmień nick bo już był taki jak i ty masz nie znam cię nie zbyt znasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi