TheElektra Napisano 6 Stycznia 2018 #489431 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witam dostałem dziś bana a mam vacka na cs:go ponieważ mój młodszy brat grał na wh w cs jak mnie w domu nie było. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'VAC BAN' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:41547717' [AMXBans] Your IP: 'MojeIP' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 6 Stycznia 2018 #489446 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Masz Bana Vac, który na naszych serwerach jest zabroniony. Zapraszam do zrobienia reklam bądź wykupienia UB za zgodą wyższej administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 6 Stycznia 2018 #489447 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi