Skocz do zawarto艣ci

[Redaktor] Propsiq - Akcja Redakcja

Propsiq

Rekomendowane odpowiedzi

Kryteria:

- minimum 100 sensownych post贸w na forum聽- Ale nadrobi臋 w ci膮gu 10 , 14 dni. :) Oczywi艣cie bez spamu. :P

- uko艅czony 16 rok 偶ycia聽聽+ - Spe艂niam.

- minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci -

11 Dni. :(

- bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego聽+ - Spe艂niam.

- konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki聽+ - Spe艂niam.

- aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum聽Raczej tak. + - Spe艂niam.

- posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam聽+ - Spe艂niam.

Wz贸r podania:

Imi臋:聽Na imi臋 mam Krzysiek.

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:聽Gadu Gadu. Mam r贸wnie偶 Steam'a , lecz ostro mi si臋 tn膮 gry gdy go odpalam wi臋c zbytnio nie korzystam ale posiadam.

Sta偶 na forum:聽Od 15 grudnia 2015 roku.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:聽Oczywi艣cie, posiadam. Nie raz pe艂ni艂em funkcj臋 redaktorsk膮 i dawa艂em sobie rad臋. Robi艂em ciekawe wywiady i zach臋ca艂em r贸偶ne osoby do udzia艂u w wywiadach ze mn膮.

Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:Na obecn膮 chwil臋 偶adne, ale my艣l臋 偶e szans臋 jako redaktor mog臋 dosta膰. :)

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:聽Oceni臋 si臋 na 8.
Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:聽3-4 godziny. Zale偶y r贸wnie偶 od dnia. Ale do 3-4 godzin.
Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):聽No niestety, nie posiadam w tej chwili 偶adnego uczestnika do wykorzystania w wywiadzie. Ale je偶eli podanie b臋dzie rozpatrzone Pozytywnie, to obiecuj臋 偶e postaram si臋 zrobi膰 1 do przyk艂adu i 2 do 艂adniejszego dzia艂u redaktorskiego.. Pozdrawiam Propsiq. Tutaj pr贸bny wywiad: ---聽Oczywi艣cie, mam chwilk臋 czasu na pytania, kt贸re mi zadasz.

-Gor膮ca dwudziestka-dw贸jka, dwa lata po ostrej dwudziestce. 聽 :)

-Mieszkam w Warszawie (stolicy Polski聽 :P).Nie wiem o niej zbyt wiele, poniewa偶 mieszkam w niej dopiero trzy lata.Przyjecha艂em do owego miasta studiowa膰 medycyn臋 (prawdopodobnie b臋d臋 lekarzem w szpitalu).

-Nie chodz臋 do 偶adnej klasy, tylko studiuj臋 medycyn臋, w Warszawie.

-Dawno si臋 nie wa偶y艂em, ale opcjonalnie patrz膮c ile zjadam (tzn. trzy hamburgery, i pi臋膰 zestaw贸w frytek z McDonald'a), my艣l臋 i偶 b臋dzie to dziewi臋膰dziesi膮t kilogram贸w.

-Owszem, mam.Dla ciekawskich mam siostr臋 o imieniu Klaudia.Ma 18 lat, i chodzi jeszcze do liceum (dok艂adniej do trzeciej klasy liceum).Jest ona wysok膮 brunetk膮, z niebieskimi oczami.

-Tak, posiadam.Mam kotka (zdj臋cia nie umieszcz臋) o imieniu Franek.Jest on ca艂y bia艂y, i uwielbia niszczy膰 mi kwiatki, kt贸re kupuj臋 za 15 z艂otych w sklepie za sztuk臋.

-Nie przepadam za Warszaw膮, wol臋 w 100% mieszka膰 w Dubaju, z powodu i偶 tam jest bardzo gor膮co, i mo偶na si臋 po opala膰.聽

-Tak, oczywi艣cie! Ciesz臋 si臋, 偶e w艂a艣nie na owe forum natrafi艂em. Zapewniam ludzi, 偶e nigdy z niego nie odejd臋, a raczej przyczepi臋 si臋 do 艣ciany 艂a艅cuchem, 偶ebym m贸g艂 patrze膰 ci膮gle, i ci膮gle na to forum. ~Adam Mickiewicz聽 :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Wywiad jest przyk艂adowy, oznacza to, 偶e mo偶esz go wymy艣li膰 z g艂owy!

Ja jestem neutral.

-troch臋 b艂臋d贸w stylistycznych

-sta偶 na sieci

Tutaj przeze mnie wychwycone b艂臋dy, ale one nie s膮 takie wa偶ne.

Edit:Posiadam Gadu-gadu, a tak偶e posiadam komunikator steam - 艂adniej to brzmi

Edit: Ale my艣l臋, 偶e - przecinek przed "偶e"

Edit:Ale mog臋 po艣wi臋ci膰 od np. 1 godziny, do 3-4 godzin.

Odno艣nik do komentarza

Na forum znajdziesz du偶o ch臋tnych ludzi na przyk艂adowy wywiad.Prosi艂 bym aby by艂o on przemy艣lany,nie chc臋 widzie膰 tylko 5 pyta膰 i pozdrowie艅 zaskocz mnie czym艣 ciekawym je偶eli nie masz pomys艂u mo偶esz zawsze napisa膰 artyku艂.

Neutral.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...