Propsiq Napisano 26 Grudnia 2015 #372438 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Kryteria: - minimum 100 sensownych postów na forum - Ale nadrobię w ciągu 10 , 14 dni. Oczywiście bez spamu. - ukończony 16 rok życia + - Spełniam. - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci - 11 Dni. - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego + - Spełniam. - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki + - Spełniam. - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum Raczej tak. + - Spełniam. - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam + - Spełniam. Wzór podania: Imię: Na imię mam Krzysiek. Wiek: Mam 16 lat. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Gadu Gadu. Mam również Steam'a , lecz ostro mi się tną gry gdy go odpalam więc zbytnio nie korzystam ale posiadam. Staż na forum: Od 15 grudnia 2015 roku. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Oczywiście, posiadam. Nie raz pełniłem funkcję redaktorską i dawałem sobie radę. Robiłem ciekawe wywiady i zachęcałem różne osoby do udziału w wywiadach ze mną. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Na obecną chwilę żadne, ale myślę że szansę jako redaktor mogę dostać. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Ocenię się na 8.Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 3-4 godziny. Zależy również od dnia. Ale do 3-4 godzin.Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): No niestety, nie posiadam w tej chwili żadnego uczestnika do wykorzystania w wywiadzie. Ale jeżeli podanie będzie rozpatrzone Pozytywnie, to obiecuję że postaram się zrobić 1 do przykładu i 2 do ładniejszego działu redaktorskiego.. Pozdrawiam Propsiq. Tutaj próbny wywiad: --- Oczywiście, mam chwilkę czasu na pytania, które mi zadasz. -Gorąca dwudziestka-dwójka, dwa lata po ostrej dwudziestce. -Mieszkam w Warszawie (stolicy Polski ).Nie wiem o niej zbyt wiele, ponieważ mieszkam w niej dopiero trzy lata.Przyjechałem do owego miasta studiować medycynę (prawdopodobnie będę lekarzem w szpitalu). -Nie chodzę do żadnej klasy, tylko studiuję medycynę, w Warszawie. -Dawno się nie ważyłem, ale opcjonalnie patrząc ile zjadam (tzn. trzy hamburgery, i pięć zestawów frytek z McDonald'a), myślę iż będzie to dziewięćdziesiąt kilogramów. -Owszem, mam.Dla ciekawskich mam siostrę o imieniu Klaudia.Ma 18 lat, i chodzi jeszcze do liceum (dokładniej do trzeciej klasy liceum).Jest ona wysoką brunetką, z niebieskimi oczami. -Tak, posiadam.Mam kotka (zdjęcia nie umieszczę) o imieniu Franek.Jest on cały biały, i uwielbia niszczyć mi kwiatki, które kupuję za 15 złotych w sklepie za sztukę. -Nie przepadam za Warszawą, wolę w 100% mieszkać w Dubaju, z powodu iż tam jest bardzo gorąco, i można się po opalać. -Tak, oczywiście! Cieszę się, że właśnie na owe forum natrafiłem. Zapewniam ludzi, że nigdy z niego nie odejdę, a raczej przyczepię się do ściany łańcuchem, żebym mógł patrzeć ciągle, i ciągle na to forum. ~Adam Mickiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 26 Grudnia 2015 #372439 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Wywiad jest przykładowy, oznacza to, że możesz go wymyślić z głowy! Ja jestem neutral. -trochę błędów stylistycznych -posty -staż na sieci Tutaj przeze mnie wychwycone błędy, ale one nie są takie ważne. Edit:Posiadam Gadu-gadu, a także posiadam komunikator steam - ładniej to brzmi Edit: Ale myślę, że - przecinek przed "że" Edit:Ale mogę poświęcić od np. 1 godziny, do 3-4 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Grudnia 2015 #372442 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Na forum znajdziesz dużo chętnych ludzi na przykładowy wywiad.Prosił bym aby było on przemyślany,nie chcę widzieć tylko 5 pytać i pozdrowień zaskocz mnie czymś ciekawym jeżeli nie masz pomysłu możesz zawsze napisać artykuł. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Grudnia 2015 #372444 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Może na modka też złożysz? Wymagania możesz nadrobić.. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 26 Grudnia 2015 #372447 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 na nie, brak spełnionych wymagań od razu dyskwalifikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Grudnia 2015 #372711 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Niedawno dołączyłeś do forum. Z każdym użytkownikiem możesz przeprowadzić wywiad, więc nie może być "z głowy". W dodatku popełniłeś trochę błędów stylistycznych i interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Grudnia 2015 #372712 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi