erojwp Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Nick:GF # ERO JWP Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałem kiedys swoj serwer ffa oraz TP Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie:2k7 Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Myslę ze nadaje sie na te stanowisko, jestem przewaznie i bym pilnowal i sumiennie przykladal sie do obowiazkow admina. Pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 h dziennie Kontakt:steam : 0jigsaw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/GF # ERO JWP/80.72.33.52:27480/ elmandeRx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIPAN Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Jestem na tak, poniewaz slabo ostatnio z aktywnoscia niektorych adminow, tylko Elmandera i Xiaolina widze ^)^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucci Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 w 100% na tak, brakuje adminów, a Ero jest aktywny bardzo często. Ponadto zna się na rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.M Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Ogarnięty człowiek, spędza trochę czasu na serwerze, powinien się sprawdzić jako admin. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OPTO 013D Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Jestem na tak : + steam + micro + Często gra + godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikzz Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 jestem na tak ogarnia , czesto gra +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Cześć, +Steam +mikro +doświadczenie +godzinki Miałeś jakiś czas temu problemy z zachowaniem , lecz widzę w logach że się poprawiłeś. nie mam nic na przeciw aby dać okres próbny 2 tyg. Gratuluje i życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...