Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by Insider

Insider.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Rutek
Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem
Znajomość AMXX (W skali 1-10):7
Staż w CS-sie:3-4 lata włanczając inne serwery
Steam / NonSteam:NonSteam
Dlaczego Ty:Jest mało adminów i chciałbym im pomóc.I mam dobre intencje wobec graczy daje każdemu graaczowy 2 szanse.Bardzo długo gram na tym serwerze i wiem o której zbierają się aimerzy
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10 godz
Kontakt:Forum,TS,FB
Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Rutek/80.72.40.110:27027/

Edytowane przez Insider.

W dniu 7.01.2018 o 18:07, Insider. napisał:

Nick:Rutek
Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem
Znajomość AMXX (W skali 1-10):7
Staż w CS-sie:3-4 lata włanczając inne serwery
Steam / NonSteam:NonSteam
Dlaczego Ty:Jest mało adminów i chciałbym im pomóc.I mam dobre intencje wobec graczy daje każdemu graaczowy 2 szanse.Bardzo długo gram na tym serwerze i wiem o której zbierają się aimerzy
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10 godz
Kontakt:Forum,TS,FB
Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Rutek/80.72.40.110:27027/

Expand  

Włanczająć czy włączając 

To, że posiadasz duże GT nic nie oznacza. Przez ostatni czas na serwerze nic nie grałeś, konto złożone pod podanie i nikt Cię niestety nie zna, podanie również nie powala. Na chwilę obecną na nie.

@z.r.a.z. to, że tak napisałem to chcesz weryfikować moim gt? Nie muszę nikomu się tłumaczyć ani pokazywać, piszę moją ocenę po tym co widzę.

@Masher to zrozumiałe, że się wypowiadasz, jednak pytanie czy grywasz na tym serwerze/z.r.az.

• Premium
  •  VIP

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...