Insider. Napisano 7 Stycznia 2018 #489816 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Nick:RutekWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminemZnajomość AMXX (W skali 1-10):7Staż w CS-sie:3-4 lata włanczając inne serwerySteam / NonSteam:NonSteamDlaczego Ty:Jest mało adminów i chciałbym im pomóc.I mam dobre intencje wobec graczy daje każdemu graaczowy 2 szanse.Bardzo długo gram na tym serwerze i wiem o której zbierają się aimerzyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10 godzKontakt:Forum,TS,FBLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Rutek/80.72.40.110:27027/ Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Insider. Zombek :) dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 7 Stycznia 2018 #489923 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Nie przegrałeś ani minuty na serwerze więc skąd wiesz o której zbierają się "aimerzy"? ? moim zdaniem od razu do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicek Napisano 7 Stycznia 2018 #489929 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 5 godzin temu, Insider. napisał: Nick:RutekWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminemZnajomość AMXX (W skali 1-10):7Staż w CS-sie:3-4 lata włanczając inne serwerySteam / NonSteam:NonSteamDlaczego Ty:Jest mało adminów i chciałbym im pomóc.I mam dobre intencje wobec graczy daje każdemu graaczowy 2 szanse.Bardzo długo gram na tym serwerze i wiem o której zbierają się aimerzyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10 godzKontakt:Forum,TS,FBLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Rutek/80.72.40.110:27027/ Włanczająć czy włączając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Albanii Napisano 8 Stycznia 2018 #490080 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Na Nie !! -Nie ogarnięty -Steam -Godziny na GT Myślę że piszesz podanie bo chcesz klasy PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 9 Stycznia 2018 #490185 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 No pewnie, że NIE Nie przegrałeś ani sekundy na serwerze, a składasz podanie ? Nie ma co tu pisać, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 10 Stycznia 2018 #490450 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jak najbardziej na Nie Nic nie grane na serwie NonSteam Dla mnie temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masher Napisano 10 Stycznia 2018 #490452 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 To, że posiadasz duże GT nic nie oznacza. Przez ostatni czas na serwerze nic nie grałeś, konto złożone pod podanie i nikt Cię niestety nie zna, podanie również nie powala. Na chwilę obecną na nie. @z.r.a.z. to, że tak napisałem to chcesz weryfikować moim gt? Nie muszę nikomu się tłumaczyć ani pokazywać, piszę moją ocenę po tym co widzę. @Masher to zrozumiałe, że się wypowiadasz, jednak pytanie czy grywasz na tym serwerze/z.r.az. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 11 Stycznia 2018 #490558 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Na nie wgl cię teraz na serwerze nie widuję chodź gram dużo i tak jak kolega napisał wyżej to że masz GT nic nie oznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Stycznia 2018 #490711 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi