Łobuzek Napisano 26 Grudnia 2015 #372389 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 26.12.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:#Wiśnia Dowody:brak Świadkowie: brak Uzasadnienie: http://multi-head.pl/index.php?/topic/78790-o-co-zn%C3%B3w-chodzi/#entry413239 Zostałem zbanowany 2 raz nie słusznie. Nie wpisałem nigdy żadnej komendy na speeda! Gram bez komend. Składam skargę gdyż mimo tego że chciałem zmniejszyć speeda nadal mam bana na tydzień! Na serwerach posiadam sporo usług z sklepu. Na dodatek jestem Donatorem( wspieram finansowo na reklamy dzieki reklamą jest więcej graczy). Nigdy bym nie pomyślał że ktoś kto wspiera serwerownie jest traktowany w ten sposób! Miałem plany aby składać pieniądze na zakup reklam ale jeśli UBT woli tak to ja za tego bana nie złożę żadnych datków. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Grudnia 2015 #372392 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Skarga? Drugi raz zostałeś przyłapany na komendzie zwiększająca speeda. Admini mają obowiązek banować za to. Owszem perm za długi dlatego skrócenie bana na tydzień było dobrym posunięciem UBT, nie masz co się oburzać tylko poczekać aż ban minie, ponieważ jest to tylko i wyłącznie TWOJA WINA. To, że w jakiś sposób wspomagasz sieć, bardzo dobrze, dokładasz się do jej rozwoju, jednak prócz przywilejów związanych z posiadaniem usług sprawy dotyczące banów są tak samo rozpatrywane jak i u innych użytkowników. WSZYSCY na tych samych zasadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372396 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Zmniejszyłem speeda więc odbanujcie mnie a jeśli się zdarzy kolejny ban to już permament dacie. Nie będę czekać tydzień na odbanowanie. Jako donator mogę chyba dostać Szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Grudnia 2015 #372401 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Zmniejszyłem speeda więc odbanujcie mnie a jeśli się zdarzy kolejny ban to już permament dacie. Nie będę czekać tydzień na odbanowanie Jeśli gracz napisze nam, że już usunął aim'a z komputera to też mamy mu dać UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Grudnia 2015 #372405 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Evo chyba wszystko wyjaśnił czyż nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372407 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Kara musi być. Mogłeś myśleć wcześniej co robiłeś... Nie byłeś na serwerze co się wypowiadasz. Ja tak tego nie zostawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372413 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 I co UBT nie zamykacie tematu? Tylko to umiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 26 Grudnia 2015 #372416 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 I co UBT nie zamykacie tematu? Tylko to umiecie. Człowieku gdyby to był 1 raz to jeszcze, jeszcze. Za 1-szym razem dostałeś na 30 min.... Tak jak kolega wyżej napisał kara musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 26 Grudnia 2015 #372417 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 :facepalm: używałeś komend to poniesiesz karę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 26 Grudnia 2015 #372418 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 kolego @ tak jak napisał @@EvO bardzo dobrze dla sieci, że wspierasz doceniamy to. ale jeżeli zostałeś przyłapany na komendzie na speed to dostałeś bana. nie ważne czy to gracz xyz czy Ty czy moderator KAŻDY za komende dostaje bana. musisz odczekać do końca bana. na przyszłość nie używaj tej komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Grudnia 2015 #372421 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ban słuszny, nie ma co, koniec spamu, czas zamknąć temat, spam stop, spam stop, spam stop, spam stop, spam stop //close ////close //////close /////////close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372424 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Prosiłem o wypowiedz kogoś innego z UBT? Zamknąć ten cholerny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2015 #372435 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Nie mam pytań co tu się wyprawia...... Dramat :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2015 #372436 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi