Skocz do zawartości

skarga na UBT

Łobuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 26.12.2015

Nick admina/gracza, który zawinił:#Wiśnia

Dowody:brak

Świadkowie: brak

Uzasadnienie:

http://multi-head.pl/index.php?/topic/78790-o-co-zn%C3%B3w-chodzi/#entry413239

Zostałem zbanowany 2 raz nie słusznie. Nie wpisałem nigdy żadnej komendy na speeda!

Gram bez komend.

Składam skargę gdyż mimo tego że chciałem zmniejszyć speeda nadal mam bana na tydzień!

Na serwerach posiadam sporo usług z sklepu. Na dodatek jestem Donatorem( wspieram finansowo na reklamy dzieki reklamą jest więcej graczy).

Nigdy bym nie pomyślał że ktoś kto wspiera serwerownie jest traktowany w ten sposób!

Miałem plany aby składać pieniądze na zakup reklam ale jeśli UBT woli tak to ja za tego bana nie złożę żadnych datków. Dziękuję za uwagę.

Skarga? 

Drugi raz zostałeś przyłapany na komendzie zwiększająca speeda. Admini mają obowiązek banować za to. Owszem perm za długi dlatego skrócenie bana na tydzień było dobrym posunięciem UBT, nie masz co się oburzać tylko poczekać aż ban minie, ponieważ jest to tylko i wyłącznie TWOJA WINA.

To, że w jakiś sposób wspomagasz sieć, bardzo dobrze, dokładasz się do jej rozwoju, jednak prócz przywilejów związanych z posiadaniem usług sprawy dotyczące banów są tak samo rozpatrywane jak i u innych użytkowników. WSZYSCY na tych samych zasadach. 

Zmniejszyłem speeda więc odbanujcie mnie a jeśli się zdarzy kolejny ban to już permament dacie. Nie będę czekać tydzień na odbanowanie

Jeśli gracz napisze nam, że już usunął aim'a z komputera to też mamy mu dać UB?

kolego @ tak jak napisał @@EvO bardzo dobrze dla sieci, że wspierasz doceniamy to. ale jeżeli zostałeś przyłapany na komendzie na speed to dostałeś bana. nie ważne czy to gracz xyz czy Ty czy moderator KAŻDY za komende dostaje bana. musisz odczekać do końca bana. na przyszłość nie używaj tej komendy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...