Revolvent Napisano 26 Grudnia 2015 #372383 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Revolvent Godzina, data zdarzenia: 14:02 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:83926804 ip : 89.69.176.185 Uzasadnienie: Otóż grając sobie spokojnie klasa partyzant gdzie mam auto bh oraz kondycje na maksa dostałem bana za "'Komenda na speeda" a jak wiadomo w cs bh pomaga sie bardziej rozpedzic wiec nie rozumiem dlaczego dostałem bana aż na tydzien i prosze o szybkie rozpatrzenie tej sprawy Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Komenda na speeda' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:83926804' [AMXBans] Your IP: '89.69.176.185' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 26 Grudnia 2015 #372386 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Witam. Pisząc, że używasz BH to logiczne...... Na demku poniżej nie widać tego http://www35.zippyshare.com/v/ORfOgzew/file.html Resztę zostawiam UBT. Pozdrawiam Ps: Czy ja piszę, że włączyłeś? Ja tylko dostarczam demko (Na dowód Twojej winy) a UBT stwierdza czy ja mam rację czy Ty cl_forwardspeed 400 cl_backspeed 400 Wklej to w console Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revolvent Napisano 26 Grudnia 2015 Autor #372391 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ale ja nie używam żadnych komend na speeda wchodze na csa odpalam odrazu serwer i gram nic nie wpisuje wiec no @Edit a jak mam jakies bo może mi sie zapisały w configu bo gram dużo na deathrunach więc może byś powiedział Adminie jak wyłączyć albo jak one sie nazywaja bo ja w tym akurat jestem zielony i nie wiem @Edit2 : Wkleiłem a teraz moge prosić o unbana bo serio nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi