Skocz do zawartości

Kagi na admina ?

Kagi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kagi

Doświadczenie ( w byciu adminem ):Byłem administratorem serwera jailbreak tej sieci przez długi czas co może potwierdzić wiele osób,rzecz jasna nie byłem nigdy adminem 4fun,ale trzeba w końcu spróbować :D

Znajomość AMXX ( W skali 1-10 ): 7

Staż w CS-ie:No parę lat

Steam/NonSteam: Niestety NS,ale jak przyjmiecie to na dniach załatwie :D

Dlaczego Ty: Często widzę odpałów,dzieci nadużywające mikrofonu a jedyne co moge to tylko na to patrzeć i słuchać a mógłbym np. zkickować

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5h.Patrząc na moje gt możecie zauważyć,że godzinek troche mało (serwer nowy),ale za to często aktywny

Kontakt:Forum

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Kagi/91.224.117.30:27050/

Nie gram na tym serwerze ale mogę powiedzieć jasno,obowiązki admina wykonywał starannie i sumiennie, wiadomo każdy ma coś za uszami ale moim zdaniem nie pożałujecie tego jeżeli to podanie zostanie zaakceptowane.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: ZAKUP STEAM

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...