BoskiAdas;P Napisano 14 Stycznia 2018 #491031 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Nick: BoskiAdas;P Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata adminowania na przeróżnych serwerach tego typu myśle ze to dużo:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7 Lat Steam / NonSteam: STEAM_0 : 0 : 47153599 Dlaczego Ty: Jestem doświadczonym graczem więc w rozpoznawaniu Cheaterów i karaniu osób które lamia regulamin nie było by problemów. Bardzo lubię pomagać innym jestem przyjacielski i łatwo zemną można nawiązać kontakt:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1,5h do 3h Kontakt: Steam, Froum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/BoskiAdas%3BP/80.72.40.110:27027/ .:lHlQlAl:. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 14 Stycznia 2018 #491037 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem na TAK +Ogarnięty +Spoko moda do grania +często go widzę na serwerze +Zgłasza u @ moim zdaniem do zaakceptowania liczna cześć się wypowiedziała @Ania Nisztuk @Ania ;) Edytowane 16 Stycznia 2018 przez .:lHlQlAl:. BoskiAdas;P dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 14 Stycznia 2018 #491059 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 No tak + steam, na którym Cię mam (mój to Byle_jaki_nick, mała reklama ) + często jesteś na serwerze + nie klniesz + wiek + łatwo jest się z tobą dogadać BoskiAdas;P dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 14 Stycznia 2018 #491061 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem na TAK + Przyda się nowy admin, zwłaszcza, że ich trochę ubyło + AMXX + Steam + Często grasz na serwerze + Spoko mordka, da się z nim dogadać + Nie łamiesz regulaminu + Nie widziałem, żebyś kiedykolwiek sprawiał jakieś problemy Życzę powodzenia Edytowane 14 Stycznia 2018 przez ℓιρтσиєq BoskiAdas;P dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 14 Stycznia 2018 #491065 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Jestem na Tak +Steam +Gt dobre +Znasz regulamin +Nie ma z Tobą żadnych problemów +Wiek +Amxx Pwodzonka BoskiAdas;P dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 15 Stycznia 2018 #491212 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 \\Zawieszam podanie, do czasu aż autor odpisze mi na wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Stycznia 2018 #491482 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl BoskiAdas;P dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi