M3NTAL Napisano 14 Stycznia 2018 #491056 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: M3NTALWiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kilka razy adminem. Więc coś o tym wiem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Chciałbym pomóc, bo jest mało adminów. I panować nad kultura i spokojem na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu do 4-5h w weekendy ile dusza zapragnie Kontakt: steamLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/M3NTAL/80.72.40.110:27026/ Co do GT, wiem, że mam mało godzin i jestem nowy, ale adminów nie macie za dużo i każda pomoc się przyda. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez M3NTAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salen. Napisano 14 Stycznia 2018 #491058 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Jak narazie najbardziej sensowne podanie. Od kilku dni aktywny na serwerze kulturalny ogarnięty, zgłaszający swoje podejrzenia na u@ nie spamując lecz pisząc raz i czekając na decyzję admina. Nie płaczę na każdego kto go zabije jeśli zgłasza to faktycznie osoby które kwalifikują się do sprawdzenia. Po za tym dobry gracz . Moje duże TAK na okres próbny tym bardziej że adminów aktywnych oprócz mnie skromnie mówiąc to nie widuje Czekamy na wypowiedź kogoś z wyższych sfer Pozdrawiam Salen. M3NTAL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 18 Stycznia 2018 #491646 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Na tak, zgadzam się z przedmówcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Stycznia 2018 #491811 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Ciężka decyzja jeśli chodzi o Twoją kandydaturę Masz mało godzin przegranych na serwerze, więc ciężko podjąć decyzję. Z tego co widzę część adminów jest do Ciebie przekonana, niestety wypowiedzi graczy się nie doczekałam. Zróbmy tak, że dostaniesz admina na okres próbny wynoszący 2 tyg. W tym czasie jeśli nie będzie żadnych skarg i będziesz miał przegrane przynajmniej 7h tyg, to zostajesz. Jeśli podpadniesz lub nie wyrobisz wymaganych godzin, to wiadomo co wtedy Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Stycznia 2018 #491812 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi