budzy Napisano 18 Stycznia 2018 #491607 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Po wczorajszych problemach z internetem, wizycie technika który wymienił okablowanie routera, spotkałem się z problemem gdy nie mogę wejść na server COD801 po kilku próbach dołączenia wyskakuje mi takie oto okno https://imgur.com/gallery/hw956 (wiem, że zdjęcie telefonem, treść komunikatu podałem w temacie). Owy problem występuje tylko na serwerze COD801, próbowałem łączyć się z innym i np. na COD400 wszystko działa poprawnie. Co próbowałem zrobić? Resetowałem komputer, sprawdzałem zgodność plików przez Steam, reinstalowałem grę (chociaż nie wiem czy powinno to pobierać tylko 14mb danych). Więcej rozwiązań nie znalazłem jakby ktoś był w stanie mi pomóc to ładnie podziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 18 Stycznia 2018 #491634 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 To nie wina Internetu, bo dużo osób miało problem z wejściem na serwer, również Wolf powiedział że 200 400 był problem z wbiciem i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBeRiuS Napisano 19 Stycznia 2018 #491757 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Wszyscy mają ten problem co chwile wywala Serwer. Mi udało się dzisiaj zalogować 3x pograłem 20, 12 i 3 min zanim wywalało serwer. Na GT nie patrz ponieważ pokazuje z opóźnieniem. Widzisz na nim że ludzie są dostępni ale tak naprawdę ich nie ma w grze. To są gracze którzy byli podczas momentu gdy serwer wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apecio Napisano 19 Stycznia 2018 #491762 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 @SoBeRiuS @L a l c i a ale on nie moze wejsc na server nawet jak jest on i o to chodzi a nie ze wy myślicie ze jak jest off to nie może wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBeRiuS Napisano 19 Stycznia 2018 #491768 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 26 minut temu, Apecio napisał: @SoBeRiuS @L a l c i a ale on nie moze wejsc na server nawet jak jest on i o to chodzi a nie ze wy myślicie ze jak jest off to nie może wejść Jeśli tak to już nie wiem co można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Stycznia 2018 #491769 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 @budzy po wyrzuceniu z tym błędem jak zmienisz IP to już możesz normalnie wejść? Czy nie próbowałeś? Bo ogólnie widzę że ktoś przyszalał z banowaniem IP i możliwe że dostajecie rykoszetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi