WherE Napisano 25 Grudnia 2015 #372087 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick: WherE Wiek: 13 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem raz na jednym CS GO MOD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam a cs 1.6 Ns cs go na steam Dlaczego Ty: Jestem pomocny uczynny i mam bardzo dużo wolnego czasu. Gram jak najęty a niestety nie zawsze jest admin. Niektórzy gracze piszą czy jestem adminem bo gracz jest tam odpalony. Jeżeli ktoś powie że na przykład ten gracz ma WallHacka to ja schodzę na specta i sprawdzam gracza, gdy zauważę że jest "czysty" to mówię do admina że jest czysty a jak odpalony to u@ "Gracz" jest odpalony posiada np. wh. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dniach szkolnych od 15 do 20 a w weekendy od rana do rana później śpię do 17 i siedzę Kontakt: GG: 57102474 Steam: KrystianS15 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=WherE EDIT: FInalRing pisałeś coś takiego wiem... Ale ja się zapytałem Ciebie czy to do mnie to nie odpowiedziałeś EDIT2: Dziękuje za pozytywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Grudnia 2015 #372096 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Mówiłem ci żebyś się tak nie śpieszył na razie niestety jestem na nie -za mało godzin na serwerze przede wszystkim -nie jesteś z nami wystarczająco długo daj się lepiej poznać -zapraszam za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 25 Grudnia 2015 #372131 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Dobra dam ci na tak: +AMXX +Kultura +Staż Myśłe że se poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Grudnia 2015 #372145 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 A czy Drogi Gracz czytał może wymagania na Admina? - Minimum 16 lat; - Minimum 20h przegrane na serwerze Ponadto wczoraj widziany pierwszy raz na serwerze. Zdecydowanie za szybko na podanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Grudnia 2015 #372146 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi