POLAKO;) Napisano 10 Kwietnia 2016 #421787 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam wczoraj dokladnie o godzinie19:25 wyslalem do sklepusms esa o vipa na steam id (3 dni), wszystko ladnie pieknie poczekalem, dostalem kod wcisolem 1 by wprowadzic ten o to kod, napisali ze zbyt dlugi czas oczekiwania na server. ponowilem wszystko(/sklepsms kup vipa, przez steam id, wprowadzam kod i jest ze nie prawidlowy kod. Mam smsa z kodem w razie potrzeby. -Moj steam id STEAM_0:1:30769272 -Nick w grze POLAKO : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 10 Kwietnia 2016 #420979 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Widzę nikt kolegi sprawą się nie zainteresował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKO;) Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421860 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Widzę nikt kolegi sprawą się nie zainteresował trudno suchy .to tylko 3zł z groszem . Ale ładu to tu nie ma, robi sie burdel syf i złodzieje Złodzieje o Pozdro temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Kwietnia 2016 #421865 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 @ @@Malu @@NumberOne @@EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 10 Kwietnia 2016 #421885 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nawet jakby to złotówka była, sprawę należy rozwiązać, ale jak patrze to myślę, że do następnej niedzieli to rozpatrzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Kwietnia 2016 #421975 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś się do mnie na pw. W historii sms nie znalazłem nic powiązanego z Twoim sidem w tym czasie. Co do kolegi @ nie powinieneś się w ten sposób wyrażać. Mieliśmy dzisiaj ogromny natłok pracy i wszystkiego od tak nie załatwimy, trzeba się z tym liczyć. A sugerowanie od oszustów itp. jest nie na miejscu, także na przyszłość po prostu się nie udzielaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Kwietnia 2016 #421976 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi