ogarnietyy Napisano 21 Stycznia 2018 #492136 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Nick:No Patholog Mr. Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): kuleczky. kiedyś multihead nick aMd Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: od 5-6 kl. podstawówki Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Doświadczony gracz, na pewno przyda się na serwerze. Mam kontakt do kliku adminów serwera, ale wołać ich jak ktoś np na cmd biega? Często jestem podejrzewany przez graczy w wspomagacze, lecz to jest mój styl gry wypracowany przez wiele lat. Wh czy aim rozpoznaję w kilka sekund. Podoba mi się ten serwer chciał bym go wspierać swoją osobom. Będę idealnym kandydatem do odwalania czarnej roboty na serwerze link do GT: https://www.gametracker.com/player/No Patholog Mr./80.72.40.110:27027/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tyle ile mam wolnego. Pracuję do tego mam dodatkowe zajęcia ale dość sporo gram Kontakt: AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 21 Stycznia 2018 #492148 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem na TAK + Przyda się nowy admin + Nie ma problemu się z Tobą dogadać + Dobra morda + Wiek -/+ GT + Doświadczenie + AMXX + Nie widziałem żebyś kiedykolwiek złamał regulamin + Steam Życzę powodzonka Edytowane 21 Stycznia 2018 przez ℓιρтσиєq ~Tazor~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 21 Stycznia 2018 #492149 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Na tak + steam + jesteś aktywny + kojarzę Cię + znasz regulamin + wiek + amx AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 21 Stycznia 2018 #492153 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Jestem na Tak +wiek +steam +amxx +często na serwie go widuję +nie ma z nim problemów +zna regulamin +przyda się admin +GT Powodzonka AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 21 Stycznia 2018 #492197 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Niestety jestem na tak pierwszy raz nie mam się czego uczepić +banów brak +GT nie najgorsze +ponoć dobrze ogarnia AMXX'a +Steam +No i przede wszystkim doświadczenie AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogarnietyy Napisano 25 Stycznia 2018 Autor #492832 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 I jak z moim podaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 26 Stycznia 2018 #493044 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 @SUNN. @Inte Tillgänglig Danke:* @LOLSON #ZW @Ania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogarnietyy Napisano 28 Stycznia 2018 Autor #493380 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 @SUNN. @Inte Tillgänglig Danke:* @LOLSON #ZW @Ania ;) Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Stycznia 2018 #493383 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 1 godzinę temu, ogarnietyy napisał: Dziękuję nie ma za co, polecamy się na przyszłość Spoiler dzisiaj mija termin, więc spokojnie. Sarkazm nie jest wskazany. EDIT: Zgłoś się do S@/OPS z danymi do admina. .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Stycznia 2018 #493403 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi