DeVciuu Napisano 21 Stycznia 2018 #492160 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Nick: DeVciuuWiek: 15Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem swój serwer posiadałem już Admina dużo razy na serwerach.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9.Staż w CS-sie: Tak dokładnie to nie powiem ponieważ nie wiem, ale długo.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarnięty codziennie aktywny i potrafie się zaopiekować serwerem, oraz posiadam mikrofon. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5H zależy.Kontakt: Fb, Steam.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DeVciuu/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 21 Stycznia 2018 #492195 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Narazie jestem na nie: -nie umie bindować więc śmiem wątpić czy opanował AMXX na 9/10 -no niby ten wiek ale to nie ma jakiejś dużej roli -no i oczywiście nie można ominąć twojej aktywności przez 4 dni nie przegrałeś ani jeden minuty tylko dzisiaj narobiłeś jakieś 7h będę na tak jeśli poprawi aktywność no i te podstawowe czynności ogarnie m.in bindowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 21 Stycznia 2018 #492198 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Póki co na Nie -wiek -wątpię w amx a jak kolega wyżej mówi, że masz problemy z bindowaniem..to cóż -GT do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi