Kanron aka Sextasy Napisano 23 Stycznia 2018 #492550 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam Was Serdecznie ! jako że jesteśmy graczami/adminami z jednej serwerowni , poznajmy się , opowiedzmy coś o Sobie niech każdy z nas coś wie o innych ! Przepraszam jesli temat już był ale czasem warto doświeżyć Tak więc jestem Patryk mam 22 lata mianowicie 01.10.1995 r . Jestem ze Śląska , dokładniej Tarnowskie Góry , dwa lata temu byłem tu adminen (Cod 400lvl) lecz urodził mi się sys 24.05.2016 i musiałem zrezygnować z danej funkcji , tak więc jestem już Ojcem a zarazem Mężem , pracuję jako operator ciężkiego sprzętu budowlanego tj. Koparki , ładowarki , walce , spychacze , przesiewacze itp. aktualnie wydobywamy węgiel z Chałd , Uwielbiam swoją prace , uwielbiam grać w CS i Metina ;D Od 3 Tyg ? wróciłem tutaj i udało mi sie zając stanowisko Admina Cod 400 lvl i wróciłem Lubie sport mianowicie siłownię , siatkówkę , bieganie , i opierdzielanie ^^ Jeżdzę na co dzień BMW e39 2.8L jako daily Na weekendy Jeżdzę Audi a4 b7 które mam na zdjęciu w tle jest trochę zmodzone mianowicie : BBS , 18 cali w europie jest takich 5 kompletów ;D , Srodek wyszywany w Sparco , zabudowa bagażnika JBL , AirRide itp ;D Posiadam również BMW e36 1.8 IS którym latam na szczyrk i nawijamy winkle Myśle ze o mnie na razie styknie ;D Teraz Wy ? Mamusiaa i EvO dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi