senor Napisano 25 Stycznia 2018 #492911 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Witam zgromadzonych w (prawdopodobnie) pierwszym tego typu turnieju na MH, który odbędzie się na naszym sieciowym ts'ie! Zasady są proste, Wy jako uczestnicy których podzielę na odpowiednia ilość zespołów (maksymalnie po 4 osoby na drużyne, lecz mogę zwiększyć ten limit) będziecie odpowiadać na moje pytania, które wymyśle na potrzeby tego turnieju. Odpowiedzi na te pytania nie muszą być zgodne z prawdą, i mogą być śmieszne (w sumie im bardziej śmieszna odpowiedź tym lepiej jest punktowana), oczywiście ograniczajmy sie w używaniu brzydkich słów. Sam zamysł tego turnieju ma pokazać czy wsród Nas są osoby które potrafią w sposób kreatywny i śmieszny odpowiadać na niestandardowe pytania. To tyle ode mnie, osoby które są chętne niech zapisują się pod postem do 2 lutego, i prawdopodobnie tego samego dnia lub w sobote 3 lutego wystartuje ten turniej. Do wygrania jest odpowiednio: - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 2 miesięcy, za zajęcie 1 miejsca. - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 1 miesiąca, za zajęcie 2 miejsca. - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 2 tygodni za zajęcie 3 miejsca. Wzór: Nazwa drużyny: Kapitan: Członkiowie: Do zobaczyska! Edytowane 27 Stycznia 2018 przez senor Born, SQNFUN, Surim Samuraj Charemu i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 27 Stycznia 2018 Autor #493180 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 zapraszam do zapisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Stycznia 2018 #493600 Administrator Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi