anchi Napisano 25 Grudnia 2015 #371843 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick: Capsa Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dużo razy byłem adminem i nie było na mnie skarg, więc i tu sobie poradze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo utrzymuje dobre kontakty z graczami i co ważne gram codziennie na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2h Kontakt: Steam, Skype Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.30:27050/top_players/?query=Capsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 25 Grudnia 2015 #371940 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Tak: +ogarnia ++++++++++STEAM No i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 26 Grudnia 2015 #372191 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Jestem na ogromne tak :3 +ogarnia +steam +amx +wiek +kontakt -Czas poswiecony na gre slabo popraw to i bedzie git Powodzonka ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 26 Grudnia 2015 #372322 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 WIELKIE TAK: +steam +zgłasza na u@, a jak nie ma admina to piszę na steamie +kultura +często widzę na serwie +amx +doświadczenie Tylko brać! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudnia 2015 #373382 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi