WherE Napisano 25 Grudnia 2015 #371709 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Proszę tutaj wstawiać swoje kawały \ Ja na razie prezentuję 2 1.Co robi zabójca w toalecie? *Prubuje się załatwić Co robi kaskader w kiblu? *Szaleje na desce. 2.Pewien inżynier postanowił wybudować szpital. Jak wybudował dał tabliczkę z napisem: Jeżeli Ciebie uleczymy dajesz nam 500 zł a jak nie damy Ci 1000 zł! Pewny doktor postanowił zarobić i idzie do tego szpitala mówi do inżyniera -Straciłem smak pomoże mi pan? Inżynier kładzie doktora na łóżku i mówi do siostry: -Siostro daj mi syrop z pudełka 22. Siostra daje a inżynier daje syrop pacjentowi. Pije i mówi -Ale to jest benzyna! -Gratulacje odzyskał pan smak! 500 zł Poproszę. Wkurzony chce bardziej dorobić wiec przychodzi i mówi -Doktorze straciłem pamięć! Inżynier mówi do siostry -Siostro daj mi syrop z pudełka 22. Doktor odpowiada: Ale tam jest benzyna!!! -Gratulacje! Odzyskał pan pamięć! Wkur**** doktor chcę bardzie pogrążyć inżyniera więc przychodzi i mówi : -Doktorze straciłem wzrok! A inżynier mówi: -Niestety na to nie mamy smaku. A on odpowiada: -Poproszę 1000 zł Inżynier daje 500 zł a doktor odpowiada : -Ale to jest 500 zł! A inżynier odpowiada: -Brawo odzyskał pan wzrok 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skub3ny Napisano 17 Stycznia 2016 #384712 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się go : -Jasiu jak było w szkole? - A dobrze Pani mnie wyróżniła - Mówi Jasiu Mama do Jasia - To wspaniale a jak cie wyróżniła? -Powiedziała że cała klasa to debile a ja największy! Ale sucho :-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 25 Stycznia 2016 #388669 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Co to jest ? 100 żydów zakopanych głową w ziemie...... Żydo płot Jak suchary to suchary PS. znam 1 taki konkret ale to najlepiej jak się go opowiada komuś, bo potrzebna tu ingerencja 2 os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi