Hastu Napisano 3 Lutego 2018 #494671 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Nick: Hastu Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Na tym samym nicku, aczkolwiek na nie istniejącym już serwerze COD 500k na tej sieci. Kilkukrotnie byłem w UB team, generalnie tam gdzie grywałem po jakimś czasie zawsze posiadałem admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ponad 9 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Może na początek coś o sobie, obecnie pracuje w systemie 2 zmianowym co pozwala mi spędzać czas na serwerze zarówno rano, jak i po południu i późnym wieczorem. Nie długo gram na serwerze, bo 6 dni, aczkolwiek myślę, że w jakiś tam sposób utkwiłem w głowach graczy. Jestem doświadczony na serwerach COD, potrafię rozróżnić podstawowy aim od No-recoil, Myślę, że poważnie zasilił bym szeregi dotychczasowych adminów na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 od pon. do piątku 1-4,5 w weekendy. Kontakt: Steam Hastu1997, gdy tylko jestem na komputerze, jestem online. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Hastu/80.72.40.110:27027/ Edytowane 4 Lutego 2018 przez Hastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 3 Lutego 2018 #494691 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Myślę, że na Tak.. +wiek +amx +kulturka +zna regulamin +nie widziałem żeby były z tobą jakieś problemy +gt..mam nadzieję, że będzie lepsze Jedynym minusem wydaje się być brak konta steam ale myślę, że to kwestia czasu aż zrobisz konto AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 3 Lutego 2018 #494692 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Neutralny + amx + widać po gt że na serwerze jesteś często + steam + wiek - nie natknąłem się na ciebie na serwerze (mam nadzieję że to się zmieni) - ogólny czas na gt AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 4 Lutego 2018 #494715 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Zapraszam adminów do podania. @.Spr!Nt^^ @BoskiAdas;P @invek1233211 @ogarnietyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 4 Lutego 2018 #494735 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 jestem na Tak + amx + widac Cie na serwie +kultura jest Życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 5 Lutego 2018 #494957 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie. Proszę się do mnie zgłosić w celu odebrania admina. Gratulujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 5 Lutego 2018 #494958 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi