Mlodaa z m4 Napisano 4 Lutego 2018 #494759 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witam, chciałam zgłosić problem z adminem który występuje spokojnie już z pół roku.. Chodzi o to, że gdy np ja padnę, to z automatu przenosi mnie na specta. Każdy admin tak ma i chyba na każdym serwerze Go:Mod.... Mam nadzieję, że tego nie zignorujecie i w końcu naprawicie, bo zgłaszam to już któryś raz... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2018 #494761 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 @SUNN. @LOLSON zajrzyjcie tutaj. @Mlodaa z m4 może bardziej wytłumacz i opisz problem? Czy np musisz przechodzić po przeniesieniu na spect spowrotem do team albo problem występuje na wybranych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Lutego 2018 #494764 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 @Mlodaa z m4 Przecież jest temat do zgłaszania takich bugów: http://multi-head.pl/topic/91419-aktualizacja-serwerów-csgo-mod/ Nie fragmentujcie rzeczy z go modów na kilka tematów, bo potem rzeczywiście coś zostaje pominięte i nigdy nie zrobione (bo jest w 10 różnych tematach wraz z innymi zgłoszeniami/propozycjami). Łatwiej jest coś znaleźć w jednym temacie niż w 10 tematach w pięciu działach RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Lutego 2018 #494765 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi