Peqowsky Napisano 6 Lutego 2018 #495231 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Nick:Jak Sie Gra W Te Strzelanki ?Wiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już nie raz adminem serwera, jak również opiekunem serwerówZnajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5Staż w CS-sie: 9 latSteam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zawsze przyda się pomoc innym adminom w utrzymaniu porządku na serwerzeCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ciężko powiedzieć czasami siedzę 6h czasami nie ma mnie wcale Kontakt: Steam-haq111Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Jak Sie Gra W Te Strzelanki %3F/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 6 Lutego 2018 #495340 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Jestem na nie ponieważ grasz o 3 dni pograj jeszcze gdzieś tydzień to będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 8 Lutego 2018 #495665 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Na nie, gram sporo a ani razu Cię na serwerze nie widziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Lutego 2018 #495735 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Grasz od trzech dni. Ponadto wczoraj nie było Cię ani na forum ani na serwerze. Daj się poznać, nadrób aktywność i zapraszam z podaniem za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Lutego 2018 #495736 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi