Habalala Napisano 7 Lutego 2018 #495467 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Nick:HabalalaWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):Kilka serwerów,nic specjalnego ale jakieś tam doświadczenie jest.Znajomość AMXX (W skali 1-10):7Staż w CS-sie:Ale tan czas szybko leci, około 8 lat Steam / NonSteam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198812564440/Dlaczego Ty: -Ponieważ jestem w stanie poświęcić serwerowi nawet 12h na dobę,co możecie sobie sprawdzić bo w ciągu dwóch dni nabiłem 23h haha -Jestem uczciwym oraz doświadczonym graczem csa, co pozwala mi na szybkie zidentyfikowanie oszusta -Szybko nawiązuje pozytywne relacje z graczami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od 7 do nawet 12h.Kontakt:FB/Skype/TS/Curse/Forum Multi-head.plLink do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Habalala/80.72.40.110:27027/ Ps.Wiem, że pośpieszyłem się z podaniem ale często trafiam na sytuacje gdzie nie ma kto banować nieuczciwych graczy Edytowane 8 Lutego 2018 przez Habalala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeVciuu Napisano 7 Lutego 2018 #495470 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja osobiście jestem na TAK: +Wiek +Ta aktywność niezła i sam się o tym przekonałem gdy mnie w topce przegonił -Tylko żę mało czasu masz przegrane ale to tam do poprawki Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 8 Lutego 2018 #495685 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 I Tak i Nie +Wiek +Amxx chociaż wątpię -Steam co jest BARDZO ważne -Szczerze to nie widzę żebyś się jakoś wyróżniał +/- Gt Mówisz, że jesteś w stanie poświęcić 12h dla serwera? Szczerze zastanowił bym się z tym bo poprzednia osoba która deklarowała się w ten sam sposób jeżeli chodzi o czas poświęcony serwerowi została zdegradowana ze stanowiska Admina i nie było widać cienia prawdy po tym jak napisał coś podobnego Powiedzmy, że założysz konto steam i zobaczę, że się jakoś wyróżniasz to być może zmienię swoje zdanie Na razie jestem Neutralny. Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habalala Napisano 8 Lutego 2018 Autor #495694 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Steam już założony, ale zapomniałem dodać przepraszam.A co do czasu to napisałem od 7h do 12h i zdania nie zmienię.Jedyne wyjątki magą nastąpić jak wyjeżdżam do Szwecji ale to bardzo rzadko (podkreślam rzadko) i góra na dwa dni.Taki updejcik ;° Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 8 Lutego 2018 #495706 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 2 godziny temu, ~Tazor~ napisał: I Tak i Nie +Wiek +Amxx chociaż wątpię -Steam co jest BARDZO ważne -Szczerze to nie widzę żebyś się jakoś wyróżniał +/- Gt Mówisz, że jesteś w stanie poświęcić 12h dla serwera? Szczerze zastanowił bym się z tym bo poprzednia osoba która deklarowała się w ten sam sposób jeżeli chodzi o czas poświęcony serwerowi została zdegradowana ze stanowiska Admina i nie było widać cienia prawdy po tym jak napisał coś podobnego Powiedzmy, że założysz konto steam i zobaczę, że się jakoś wyróżniasz to być może zmienię swoje zdanie Na razie jestem Neutralny. +wiek +amxx nie wiem +steam +aktywnosc +kultura Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habalala Napisano 9 Lutego 2018 Autor #495823 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 W dniu 7.02.2018 o 16:44, DeVciuu napisał: Ja osobiście jestem na TAK: +Wiek +Ta aktywność niezła i sam się o tym przekonałem gdy mnie w topce przegonił -Tylko żę mało czasu masz przegrane ale to tam do poprawki Czas już poprawiony 37 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 10 Lutego 2018 #495975 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 @.Spr!Nt^^ , @Hastu, @ogarnietyy, @invek1233211 , @BoskiAdas;P Zapraszam. Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 10 Lutego 2018 #495982 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Jestem na Tak Chociaż mam mieszane uczucia do tego czasu gry, gdy rozmawialiśmy na serwie pisałeś , że pracujesz. Zastanawia mnie jaka to jest praca, że dasz radę poświęcić 12 godzin dziennie na serwer, osobiście pracuję i nie dam rady tyle poświęcić. + amx +gt +jesteś rozpoznawalny Na próbę można dać. Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 10 Lutego 2018 #496015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Okres próbny gt nadrobiłeś amx mozna go przepytac zadanie Op serwera wiek Powodzenia Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 10 Lutego 2018 #496029 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Myślę że szanse można mu dać + Gt jest + Widuje go często na serwerze + spoko ziomek Habalala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habalala Napisano 10 Lutego 2018 Autor #496104 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Hastu napisał: Jestem na Tak Chociaż mam mieszane uczucia do tego czasu gry, gdy rozmawialiśmy na serwie pisałeś , że pracujesz. Zastanawia mnie jaka to jest praca, że dasz radę poświęcić 12 godzin dziennie na serwer, osobiście pracuję i nie dam rady tyle poświęcić. + amx +gt +jesteś rozpoznawalny Na próbę można dać. Od 7 do nawet 12 wiadomo że nie będę wiecznie 12h dziennie xd ale staram się poświęcić każdą wolną chwilę.Moja prace zostawię dla siebie jeśli pozwolisz Ale dziękuję za opinie i za głos :* Edytowane 10 Lutego 2018 przez Habalala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 12 Lutego 2018 #496520 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Przyjęty na okres próbny (2 tygodnie) Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 12 Lutego 2018 #496523 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi