Piszu Napisano 10 Lutego 2018 #495962 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Co tu duzo mówić cyry pyry . Ktoś mi to wytłumaczy dlaczego mam tak jakby dwa IP ? Wbijam na serwa pyk patrze nie ma bana a tu nagle gosciu z jakims AB mi wyskakuje WTF ? Ehhh nie rozumiem tej gierki xd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Napisano 10 Lutego 2018 #495964 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) Dałem ci bana ponieważ, masz bana nadanego w amxx który Ci się jeszcze nie skończył i wbijasz na serwer. A,że może zmieniłeś cs to zmieniło ci się steamid i tego bana nie masz na tym cs. A, że postanowiłem sprawdzić to na steamid czysto tylko jakieś stare a na ip ban to doszedł za ab. Moim zdaniem ban słuszny lecz zależy to od osób wyższych. @SUNN. to twój ban, a drugi to mój. @Piszu nie moja decyzja Edytowane 10 Lutego 2018 przez Exe.AimBot_WallHack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszu Napisano 10 Lutego 2018 Autor #495967 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 To jak teraz robimy Panie WallHack :-)? odczekujemy 3 dni i zdejmujemy banika perma XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2018 #495968 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Wbiłeś na aktywnym banie co jest karane u nas banem pernamentnym. Zapraszam do wykonania 100 reklam dla naszej sieci bądź wykupienia UB za zgodą wyższej administracji jeśli nadal chcesz grać na naszych serwerach. Exe.AimBot_WallHack dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2018 #495969 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi