WherE Napisano 25 Grudnia 2015 #371476 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nick: WherE Wiek:13 Znajomość AMXX (x/10): Jak na mój wiek pewnie nie uwierzycie 7/10 Staż na forum: Tak naprawdę? To już rok ale zmieniałem nicki dlatego miałem przerwy. Starych nicków nie podaję Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: AMX Support to moje Hobby... Na AMX znam się doskonale jak na mój wiek. Na forum mam długi staż z przerwami Miałem zmieniane nicki Byłem kilka razy już AMX Support co myślę że stąd moja pasja. Wiem gdzie i co na tym forum wiem gdzie się zgłaszać ITD... Myślę że tyle wystarczy. Kontakt: Steam: KrystianS15 GG:57102474 PS. Kto zaczyna grać na 45K polecam Cpt. Proce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Grudnia 2015 #371485 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Data rejestracji: dziś godzina 4:36 + wiek 13 lat = podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Grudnia 2015 #371486 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi