Camper321 Napisano 9 Kwietnia 2016 #421677 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Na początek chcę przeprosić że pisze kolejne podanie chociaż że tamto nie zostało zaakceptowane ani odrzucone ale już nie można wytrzymać Nick:Camper Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Tak jak pisałem byłem już adminem więc dam radę Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 jeszcze się uczę Staż w CS-sie:już będzie 7 lat Steam / NonSteam:NS ale jak będzie potrzebne to Damy radę Dlaczego Ty:Ponieważ chcę pilnować swego ulubionego serwera od cziterów,łamiących regulamin i pomagać młodszym Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7 godzinek Kontakt:GG,FB,Tel,Forum,Skype,Gmail,TS Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Camper/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 9 Kwietnia 2016 #421681 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/85733-camper-na-admina-nr2/ Dla mnie do zamknięcia, miałeś odrobić warna. Nie widziałem, żebyś to zrobił. No to edytuję post. Jakoś Ci nie zależy, bo ostatnio prawie Cię nie widać na serwerze. Dużo banów za słownictwo, miny i txt. Pod każdym innym względem spełniasz wymagania, ale nie grasz. Jestem dalej na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor #421697 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Odrobiłem Warna Możesz se zobaczyć http://multi-head.pl/index.php/topic/86320-1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 10 Kwietnia 2016 #421745 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Poco piszesz następne podanie ?? Jak odrobiles warna to napisz do finala żeby otworzył temat Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Kwietnia 2016 #421752 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 RuskieFajki Bartek Miałeś już OP i pokazałeś klase, dostałeś bana, ale wracasz. Nie możliwe jest to, że ktoś Cię nie zbanował jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 10 Kwietnia 2016 #421756 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ty masz ab I jeszcze skladasz podanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421765 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Po pierwsze czemu mnie mylicie z jakimś innym gościem dajcie mi spokój jestem 1 miesiąc na waszej sieci i każdy do mnie pisze pamiętasz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 10 Kwietnia 2016 #421768 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 To zobacz w amxbans ze masz ab. To zmien nick I bedzie wszystko dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421775 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Po pierwsze jak zacząłem grać na COD 45K na nicku camper od razu zobaczyłem gamertracka i zaczełem od 0h i jak wchodziłem na serwer nie miałem że mam bana niech administracja o tym zadecyduje jak będzie kazała zmienić nick zmieniam od razu ale juz tyle przegrałem h na serwerze że nie chce tego stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Kwietnia 2016 #421978 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Temat zamykam na okres 5 dni. Wówczas minie 2 tygodnie od ostatniego podania. Wtedy możesz do mnie lub Finala napisać z prośbą o ponowne otworzenie. Kolejną rzeczą potrzebuje pilnie Twój sid na pw. IP oczywiste masz czyste bez bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 16 Kwietnia 2016 #423206 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Czas minął więc podanie otwieram ponownie. Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423510 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Na Nie. - Mało cię widać na serwerze - skłamałeś z wiekiem masz 13-14 lat sam mówiłeś jak kiedyś na TS rozmawialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Kwietnia 2016 #423550 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Na NIe nie widac cie na serverze a jak jestes to lamiesz regulamin - slownictwo.... -wiek -nie udzielasz sie na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 18 Kwietnia 2016 #423921 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Mała aktywność i jak mówili koledzy łamiesz regulamin. Pokaz, że zasługujesz na to stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi