DAMIANEK88 Napisano 24 Grudnia 2015 #371418 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):24.12.2015 - 23:35:25 ,24.12.2015 - 23:37:23 Nick admina/gracza, który zawinił:Biegam Po Śniegu Dowody: Zbanowani Gracze : Pan Daniel(STEAM_0:1:26042336), Diego(STEAM_2:0:1664325166) , Dolar20133(STEAM_0:1:67911883) Świadkowie: Admin: EnDoC, Sobecin, Kain, Xvol4r Uzasadnienie: Gracze dostali bany bez podstaw nie obrażając admina . Admin te bany rozdał jak ciepłe bułki. Dodaje dowody (demko) : http://www25.zippyshare.com/v/YdobBtF5/file.html Proszę o wypowiedzi świadków adminów którzy byli na serwerze jak gracze zostali banowani jeden po drugim bez podstaw do bana przez admina Biegam po śniegu. Proszę też o wypowiedzi zbanowanych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Grudnia 2015 #371419 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Jakieś konkrety? Kogo zbanował? Screeny, demko? NICK/IP/SID poszkodowanego? Trochę dziwne, bo domniemany poszkodowany sam się do nas nie zgłosił. Może to tylko Tobie się wydaje, że ban jest niesłuszny? Niemniej zapraszam admina @biegam po śniegu do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 25 Grudnia 2015 #371741 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 haha bezpodstawnie? a teksty typu "rzygasz sperma" "chodzcie kur*wki za mna" itd. sa bezpodstawne, uwazasz? teraz i tak sie nie przypucujesz, zachowanie godne zera. Powiedziałeś, że bedziesz mi ruchał matke, co jak co, ale tego tolerować już nie mogłem Bezpodstawna skarga, nie rozdaje banów z nudów, masz nierówno pod sufitem najwyraźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Grudnia 2015 #371888 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Czy jest jakiś admin potwierdzający słowa @@biegam po śniegu? Świadków niewinności osób zbanowanych nie chcę bo zawsze znajdzie się jakiś obrońca który potwierdzi słowa kumpla. HLTV głosu nie nagrywa, więc jedyną opcja jest takie postępowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 25 Grudnia 2015 #371909 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 admina nie ma, bo gral w przeciwnym teamie. może być inny świadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIANEK88 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor #372013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 po pierwsze ja nie powiedziałem żadnego tekstu na cb lub innych graczy ubliżając bo wiem czym to grozi(banem) (jestem świadkiem) po drugie te teksty są nie wiem skąd żeś je wziął ale takowe nie padły na serwerze po trzecie wbiłeś na serwer nie wiem czy odurzony czymś czy nie wiadomo co ale nie wiedziałeś chłopie co robić i kogo banować bo kłótnie były pomiędzy graczami co się wymieniali ripostami (zbanowałeś nie odpowiednie osoby) po czwarte " masz nierówno pod sufitem najwyraźniej" za to należy się warn za obrazę mnie , na serwerze też tak się odnosisz do graczy ? po piąte proszę o wypowiedz adminów : EnDoC, Sobecin, Kain, Xvol4r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 25 Grudnia 2015 #372070 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 jeśli takie teksty sa dla Ciebie na miejscu, to masz nierówno pod sufitem, faktu nie stwierdziłem, użyłem tzw. retoryki I takowe teksty padły, z tym, że przez micro. Co to za skarga wogóle, jak ją czytam, to nie mogę się z Ciebie nie śmiać ;d Pan Daniel seplenił przez micro, bo grał na modulatorze, ale razem z w/w graczem Diego razem zapomnieli się i obrażali moją osobę-tego jestem BARDZIEJ NIŻ PEWIEN Jeśli gracz Dolar dostał rykoszetem, nie był to celowy ban, pomyliłem osoby i przepraszam. Wiem natomiast, że graczy, którzy prosili się o bana, było stuprocentowo trzech, stąd mogła nastąpić pomyłka. z adminami słabo trafiłeś, chyba trochę nie ogarniasz i szukasz zamętu w czymkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIANEK88 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor #372139 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Widzę że nie ma sensu dalej ten temat rozwijać bo zbite dowody były by z nagraniem rozmów przez micro więc temat może pozostać zamknięty. Następnym razem dowody będą na 110% więc trzymaj się regulaminu admina. Z tą retoryką twoją to jestem ciekaw czy ją używasz u siebie w KRK na co dzień. Kiedyś w autobusie pewien typek użył podobnej retoryki do twojej do pewnego kolo i wiesz co ..... stracił zęby. Więc dam ci rade nie używaj retoryk na co dzień , lepiej jest mieć zęby na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 26 Grudnia 2015 #372193 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Dokładnie, następnym razem dowody nie do zbicia będę miał na 150 procent A o moje zęby się nie martw, dbam o nie i prędko mi nie wypadną ; d. Regulaminu się trzymam, a co do reszty-nie mów mi jak mam żyć. Pozdrowienia dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ewidentnie jest między Wami jakaś spina, załatwcie to sobie na pw zamiast na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi