eXizoo Napisano 20 Lutego 2018 #498137 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Aktualnie nie grana klasa truciciel podsunęła mi pewien pomysł. Proponuję całkowity remake tej klasy. Do rzeczy: Nazwa Truciciel Statystyki: Inteligencja - 30 hp - 20 wytrzymałość 10 kondycja 40 Umiejętności: Posiada 2 trucizny z wyglądem apteczek,, która zadaje 50 obrażeń na sekundę / pół sekundy przez 5 sekund. Wiadomo, że przemalowałoby się na czarno czy zielono. Czas oraz damage jest do wytestowania, ponieważ mój zamysł jest taki, by ta trucizna była w stanie zabić, ale także żeby dało się przed nią uciec. Oraz dodatkowy skok. Bronie: Aug, deagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Lutego 2018 #498761 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 (edytowane) Właśnie wykonałem podobną klasę, która wygląda jednak minimalnie inaczej. Mianowicie: Truciciel hp: 20 int:10 speed:15 wyrzymałość:20 bronie: aug, deagle, flash opis: Posiada trzy trutki, które potrafią zabić, oraz dwa skoki Trutki działają na podobnej zasadzie co apteczki (użycie e), zasięg minimalnie zwiększony, model dostosowany do umiejętności. Dmg trutek wynosić będzie 15, a na max int około 50/60. Będzie ono zadawane co pół sekundy, a sama trutka utrzymywać się będzie przez 7 sekund. Klasa została już lekko przetestowana, wszystko działa jak należy. Klasa zostanie wgrana przy następnym resecie. Zapraszam do wypowiedzi na ten temat Edytowane 23 Lutego 2018 przez EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 23 Lutego 2018 #498766 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Klasa bardzo fajnie się prezentuje, reszta okaże się po resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lutego 2018 #499449 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Skoro brak jakichkolwiek głosów temat zamykam. Nowa wersja dostępna będzie już od resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi