Wujek BEN Napisano 26 Lutego 2018 #499520 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam! Piszę do was z prośbą o odbanowanie. Dostałem bana za WH (nie działało) którego tak naprawdę nigdy nie używałem. Pobrałem je 2 lata temu gdy zaczynałem grać w cs'a 1.6. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 26 Lutego 2018 #499554 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry:Godzina, data zdarzenia:Mapa:STEAM_ID / IP:Uzasadnienie: Brak zainteresowania się tematem przez gracza. Zamek. Edytowane 27 Lutego 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Lutego 2018 #499866 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi