;xoxo Napisano 26 Lutego 2018 #499578 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Wzór podania: Nick: dopamina. (Stary nick ;x) Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Około 3 lat na jednej z sieci serwerów, oraz miałem swoje serwery. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7lat. (roczna przerwa) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: W swojej karierze w cs już nie raz byłem adminem na wielu sieciach i każdy był zadowolony, ponieważ mam podejście do ludzi, jestem kultralny, nie sprawiam problemów, umiem załagodzić spór. Mam dużo czasu na gre (dodatkowo prawie cały czas jestem dostepny na STEAM więc jeżeli coś sie dzieje na serwerze nie tak to wystarczy info i wchodze). Ogólnie chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera, myślę że pomoc się przyda, oczywiście ostatnie zdanie należy do was. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni robocze 3-4h, w dni wolne 5-6h Kontakt: Steam: dopamina. GG:43381030 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/dopamina./80.72.40.110:27026/ Dzięki za poświęcony czas czytając moje podanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi