-ŁYSY- Napisano 26 Lutego 2018 #499590 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Nick: ŁYSYWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): Wróciłem po paru latach do 1.6, dawniej gdzieś tam miałem admina nawet nie pamiętam gdzie ale chciałbym na nowo się spróbować w tej roli Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie będę wychodził poza skale i swoje umiejętności więc prawdę mówiąc to będzie pewnie 6.Staż w CS-sie: W CS'a zaczynałem grać mając 7-8 lat, więc prosta matematyka jest to jakieś 14 lat ale jeśli chodzi o steam to ok. 6-7 lat, z czego ostatnie 4-5 lat grałem w CSGO.Steam / NonSteam: Steam zawsze i wszędzie!Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Wydaję mi się, że jestem w miare ogarnięty i dośyć często bywam na serwerze, poza tym pracuję w systemie 2-zmianowym więc tydzień jestem rano, tydzień popołudniu/wieczorami. Może i czasami zdarzy mi sie bluzgać ale każdemu się zdarza nie będe owijał w bawełne Ogólnie podoba mi się tutaj, ludzie są spoko, fajna atmosfera i w ogóle jest git ^^Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum to 2h ale często siedzę po 4 godziny lub więcej.Kontakt: Głównie kontakt przez steam'a, forum, telefon jak ktoś zasłuży Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Łysy/80.72.43.106:27027/ P.S. Na GT jakieś 40h nie jest moje, @~Czarna~ świadkiem i to potwierdzi mam nadzieję Pozdrawiam graczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani ! Napisano 26 Lutego 2018 #499595 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jestem na TAK: - wymagania wszystkie spełnia, - ogarnięty, - bezproblemowy, - powodzenia -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 27 Lutego 2018 #499794 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Po dłuższym zastanowieniu, jestem na TAK - Ogarnięty - Komunikatywny - Zgłasza na u@ - Kultura też jest - Naprawde często jest na serwerze Co tu dużo mówić, dobry kandydat, tylko oby ten zapał do gry nie minął -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 27 Lutego 2018 #499801 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Jestem na Tak: -kulturalny -aktywny -ogarnięty -bezkonfliktowy -długi staż w cs'ie -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 27 Lutego 2018 #499827 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Witam ! Ja papaY tutaj obecny , chcę również podzielić się swoją opinią na temat gracza .. Tak więc : +Dużo przebywa na serwerze +Nie jest zdemoralizowany ->Potrzebne jest więcej "aktywnych adminów" =JESTEM na TAK -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ho lee Napisano 27 Lutego 2018 #499838 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Witam. Jako że każdy głos sie liczy może i mój pomoże łysemu zdobyć ów flagi, poniewaz wydaje mi sie ze na nie zasługuje. Powody dla których tak myśle: Jest kulturalny Opanowany Gra w te piksele dość długo więc wie co czym sie je Spędza sporo czasu na serwie. Tak więc moim zdaniem jest dobrym kandydatem. W skrócie "TAK". Pozdrawiam -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 27 Lutego 2018 #499850 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Oczywiście że tak +Steam +Wiek +Aktywność +Amxx -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicco Napisano 28 Lutego 2018 #499935 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Zdecydowanie na tak! + Spokojny + Ogarnięty + Ma pojęcie o Csie + Komunikatywny Polecam tego allegrowicza! -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 28 Lutego 2018 #500108 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na TAK:- wymagania wszystkie spełnia,- ogarnięty,- bezproblemowy,- powodzenia -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 1 Marca 2018 #500258 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Jestem na Tak! +gracz ogarnięty widać że trochę strzela w te karabiny +steam jest +kultura jest +wiek jest itp. itd. Myślę, że się przyda na serwerze. -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Marca 2018 #500409 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Więc tak na dobry początek witamy na dwutygodniowym okresie próbnym. Powodzenia -ŁYSY- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Marca 2018 #500411 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi