Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2015 #371024 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Mart_Verum Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: ban bezpodstawny (zwrocenie uwagi ze) admin zmienil sobie mape od tak bez pytania graczy na jaka(skoro juz stwierdzil/a ze inferno jest za male na 30 osob..) dostalam bana ze niby narzekam i przeklinam a 5 minut dopiero na serwerze bylam bo zdarzylam wejsc wiec smieszne to jest hehe :] jak dla mnie chore to jest co admin robi... pozdrawiam a to nie pierwsza sytuacja gdzie robi glupoty za przeproszeniem bo bany bezpodstawne leca co i rusz z tego co widzialam ale to juz pomijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Grudnia 2015 #371035 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Koleżanko, po pierwsze nie ja zmieniałam mapę bez vote'a, ale byłam obecna na serwerze i widziałam skargi graczy na u@, którzy pisali, że jest za mało slotów. Co w takim wypadku zrobić? Pozwalać, żeby połowa teamu była dead? Czy może wrzucić vote'a i przeciagnąć zmianę mapy o kolejne 5 minut. Admin, który zmienił mapę bez konsultacji z Wami zrobił dobrze, bo chciał WAM ułatwić grę, a nie dlatego, że miał takie widzi-mi-sie. Napisz stosowny post w dziale COD 200 i skarż się tam, ale na to, że mapy mają mniej slotów niż jest graczy na serwerze. Ban dla Ciebie był uzasadniony, ponieważ każda linkijka saya od Ciebie zawierała słowa w stylu "je**ne" albo "kur**". Dodam, że wcześniej dostałaś ode mnie upomnienie na sayu w postaci "słowa". Ponadto, wielokrotnie pisałam na say@ o kulturze, której Ty nawet w Święta nie potrafisz zachować. Czy jest konieczne pokazywanie logów z tego zajścia? Nie robiłam screenów, bo to ban za kulturę, a nie miny w złym miejscu albo czity. Na swoją obronę dodam, że świadkami tego zajścia byli m.in. Natalya, Master i zdaje się Bezzzi. Edit: Właśnie próbuję odpalić demko z HLTV ale mam info, że Corrupt file. Dziś postaram się dostarczyć Edit 2: dostalam logi, ale nie wiedziec czemu czat jest w nich pominiety. Obawiam sie, ze nie dostarcze dowodu na czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 #371045 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dowoooooody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Grudnia 2015 #371065 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Ja zmienilem mape! na inferno nie bylo tylu slotow zeby zagrac ta mape i pol teamu tt odrazu padalo po co dawac vote w takich sytuacjach skoro i tak mapa by zostala zmieniona Ban jak najbardziej sluszny od Marty bo twoje słownictwo nie bylo zbyt kulturalne @@nacpanazelkami wyluzuj, swieta sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371535 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Dowodów brak, ban na 5 minut, do tego druga osoba potwierdziła, że nieodpowiednio się zachowywałeś. Upomnienie za skargę bez dowodów i zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371536 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi