Scrappy Doo Napisano 4 Marca 2018 #500904 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Wzór podania do AMXX Supportu: Nick: Scrappy Doo Wiek:20 Znajomość AMXX (skala 1-10):7 i poł Piszesz/edytujesz pluginy?:Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Wiecie jest nowy kuzyn @ScoobyDoo wiec jestem narazie 33 minuty ale postaram sie być na Forum co najmiej 4-8 godzin Dlaczego Ty?:Ponieważ brakuje wam Supportów a ja jestem dobry w te klcki Coś od siebie:Jestem Łukasz i mam 20 lat.Gram na DD2/COD 200/COD 400/COD 800.Myśle o dobre rozpatrzenie podania Pozdrawiam nie was tylko @ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Marca 2018 #500913 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Pomyliłeś działy z tą datą rejestracji. Zapraszam za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Marca 2018 #500914 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi