Shiba Tatsuya Napisano 4 Marca 2018 #501015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Nick: SoYouDiee Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem Adminem na jednym forum około 2 lata byłem adminem i byłem okej adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 i pół Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ rzadko wchodzą adminowie i nie ma kto ich banować np.Chodzenie po TXT lub wstawić screeny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 godzin Kontakt:Forum/Telefon/Facebook/Snapchat Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/SoYouDiee/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proximo Napisano 4 Marca 2018 #501036 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Na Nie - Brak kultury. (Ktoś Cie zabije i od razu leci wiązanka) - brak steam - GT P.s Ja zawsze znajdę czas żeby wrzucić SS'y lub Demko także nie schlebiaj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 5 Marca 2018 #501086 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jestem na NIE -Konto na forum założone pod podanie -Brak Steam - +/- GT coś tam grasz -Nie znam Cię tak dobrze nie miałem okazji zobaczyć tych "Wiązanek" o których pisał Proximo. - Któryś z kolei pisze , że może poświęcić 4-5h a tak na prawdę po otrzymaniu admina, aktywność spada do zera. Podam tutaj przykład Habalala. Podaj racjonalny czas obecności na serwerze 4-5h? od 30 dni przekroczyłeś dwa razy cztery godziny więc ta aktywność dzienna chyba nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi